Feedback

Presa germană: BMW vrea să concedieze 6.000 de angajați până în 2022

Publicat Vineri, 20.09.2019
de Paul Cosma
Comenteaza 3
Presa germană: BMW vrea să concedieze 6.000 de angajați până în 2022 - Poza 1
BMW plănuiește să concedieze 6.000 de angajați, până în 2022, ca urmare a eforturilor de reducere a costurilor, potrivit presei germane, care susține că personalul de la sediul din Munchen va fi cel mai afectat.

Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Electrificarea gamei de modele presupune eficientizarea operațiunilor și implică investiții masive din partea constructorilor, așa că mulți dintre ei pregătesc planuri pentru reducerea costurilor.

BMW vrea să economisească până la 12 miliarde de euro, dar, pentru îndeplinirea obiectivului, trebuie să renunțe la un număr considerabil de angajați. Publicația germană Manager Magazin susține că BMW vrea să concedieze 6.000 de angajați, până în 2022.

Personalul de la sediul BMW din Munchen ar urma să fie cel mai afectat de această măsură, conform informațiilor neoficiale apărute în presa germană.

Aceeași publicație susține că BMW se pregătește de o reorganizare la nivel de management, întrucât unii directori nu ar dori să lucreze cu noul CEO Oliver Zipse.

Via Automotive News


Comentarii (3)

  • Gogule, probleme măh? Clipeste de 2 ori daca ne auzi. :)
    5 2
  • Clar nu o să fie 6000 de directori, ci se duc spre electrificare şi deci aruncă cei din partea industriei auto care nu va mai fi de viitor.
    4 4
  • Au nevoie de bani pentru cumpararea JLR ? Oricum cred ca mare parte din cei 6000 sunt in pragul pensionarii.
    11 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru