Mercedes-AMG are un CEO nou: Michael Schiebe deține o funcție de conducere în Consiliul de Administrație

de Tiberiu Safta
Miercuri, 18.01.2023
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Divizia de performanță Mercedes-AMG va avea un CEO nou începând din această primăvară. Michael Schiebe, care deține o funcție importantă în cadrul Consiliului de Administrație Mercedes-Benz, îi va lua locul lui Philipp Schiemer. Noul CEO își va începe noua activitate în 1 martie.

Mercedes-AMG, divizia de performanță a constructorului german, va avea un CEO nou din această primăvară. Este vorba despre Michael Schiebe, cel care deține în prezent funcția de șef de personal al președintelui Consiliului de Administrație Mercedes-Benz, precum și funcția de șef al Biroului Corporativ.

El îl va înlocui pe actualul CEO Mercedes-AMG, Philipp Schiemer, care a fost numit în această funcție în 2020. Sub mandatul lui Schiemer, Mercedes-AMG a început tranziția către epoca electrică, iar divizia a lansat și versiunea de serie a celui mai avansat model de până acum, AMG One.

Actualul CEO va părăsi funcția în 1 aprilie, însă atribuțiile acestuia vor fi preluate de Michael Schiebe din 1 martie. Între timp, Philipp Schiemer va rămâne la Mercedes-Benz și va avea o funcție nouă în departamentul de Relații Clienți.

via Mercedes-Benz

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru