Opel va avea un CEO nou: Florian Huettl este șeful de vânzări și marketing al mărcii

de Tiberiu Safta
Vineri, 20.05.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Opel va avea un nou CEO începând din 1 iunie, în persoana lui Florian Huettl. Acesta este actualul șef al departamentului de vânzări și marketing Opel și îl va înlocui pe Uwe Hochgeschurtz după mai puțin de un an la conducerea companiei germane.

În acest an, Opel va avea un nou CEO din 1 iunie. Este vorba despre Florian Huettl, care deține funcția de șef al departamentului de vânzări și marketing al companiei germane. Astfel, el îl va înlocui pe Uwe Hocgeschurtz după mai puțin de un an aflat la cârma constructorului din Russelsheim.

Huettl deține funcția sa actuală din 1 martie 2022 și are o experiență de peste 20 de ani în domeniu. El a deținut funcții similare în cadrul Grupului Renault și la Stellantis și a acumulat experiență în Marea Britanie, Franța, Elveția și Rusia.

Actualul CEO Opel, Uwe Hochgeshurtz a preluat această funcție în 1 septembrie 2021. El și-a început cariera la Ford în 1990, după care a trecut la Volkswagen în 2001 și apoi la Renault în 2004. De la 1 iunie, el va ocupa funcția de COO (Chief Operating Officer) în cadrul Stellantis și îl va înlocui pe actualul deținător al funcției, Maxime Picat.

via Opel

Comentarii (1)

  • Seriff
    Poate scoate mizeriile alea de motorizari de 1.2 pe care le au toate modelele.
    6 4

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru