CEO Opel

Vineri, 20 Mai 2022 | General

Opel va avea un CEO nou: Florian Huettl este șeful de vânzări și marketing al mărcii

Opel va avea un nou CEO începând din 1 iunie, în persoana lui Florian Huettl. Acesta este actualul șef al departamentului de vânzări și marketing Opel și îl va înlocui pe Uwe Hochgeschurtz după mai puțin de un an la conducerea companiei germane.
Marti, 27 Iulie 2021 | Industrie

Opel va avea un nou CEO: Uwe Hochgeschurtz este actualul șef Renault Germania

Opel a anunțat că Uwe Hochgeschurtz va ocupa poziția de CEO din luna septembrie, după ce Michael Lohscheller a decis să părăsească grupul Stellantis.
Joi, 20 Noiembrie 2014 | Modele noi

Opel anunţă producţia unui nou SUV la Rüsselsheim

Opel va fabrica un nou SUV în Europa, la fabrica sa din Rüsselsheim, până la sfârşitul actualului deceniu. Modelul va fi la fel de important ca Insignia în gama nemţilor.
Joi, 28 Noiembrie 2013 | Industrie

Şeful Opel: "Vreau să schimbăm poziţionarea noastră pe piaţă"

Karl-Thomas Neumann, CEO-ul Opel, a anunţat dorinţa sa de a repoziţiona marca Opel pe piaţă în vederea evitării suprapunerii cu fraţii de concern de la Chevrolet.
Marti, 29 Ianuarie 2013 | Industrie

Opel AG va fi condus de un fost director de la Volkswagen

Karl-Thomas Neumann, un director executiv din cadrul Volkswagen AG, a fost numit CEO al mărcii Opel. Neumann este inginer şi a fost şi CEO al Continental AG.

Tag-uri similare

Volkswagen, Opel, Continental, Opel Adam, Volkswagen AG, CEO Opel, Karl-Thomas Neumann, Adam Opel, Continental AG, Opel AG
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru