Opel anunţă producţia unui nou SUV la Rüsselsheim

de Sebastian Toma
Joi, 20.11.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Opel va fabrica un nou SUV în Europa, la fabrica sa din Rüsselsheim, până la sfârşitul actualului deceniu. Modelul va fi la fel de important ca Insignia în gama nemţilor.

Opel va introduce în producţie un SUV nou la fabrica din Rüsselsheim până la sfârşitul deceniului curent. Vestea vine de la Mary Barra, CEO-ul General Motors, care a făcut a doua sa vizită în Germania în acest an în această calitate şi a declarat că viitorul SUV va fi al doilea "vârf de lance" al brandului german alături de Insignia. Respectivul SUV este aşteptat să fie modelul Monza, un vehicul al cărui viitor era încă necofirmat, dar sursele din cadrul mărcii sugerau că va fi construit în Germania. Odată cu acest anunţ, Mary Barra a reconfirmat investiţia de 245 de milioane de euro în fabrica istorică a celor de la Opel, investiţie necesară pentru a întâmpina cerinţele viitoare. CEO-ul General Motors a confirmat investiţii suplimentare de peste o jumătate de miliard de euro în uzinele de motoare şi transmsisii din Rüsselsheim, Kaiserslautern şi Tychy. Aceste investiţii se pot traduce prin dezvoltarea de motoare şi transmisii noi care vor debuta în anii următori în gama Opel.

Opel ar putea construi un SUV pe nume Monza în Germania

Vizita CEO-ului General Motors la fabrica Opel din Rüsselsheim a fost făcută în prezenţa şefului mărcii Opel, Dr.

Karl-Thomas Neumann. Directorul mărcii Opel s-a declarat încântat de susţinerea oferită de General Motors şi de investiţiile suplimentare care sunt o dovadă în plus a colaborării dintre grupul american şi marca germană deţinută de conglomeratul din Detroit. Împreună cu Mary Barra, Dr. Neumann a subliniat că investiţiile care vor fi realizate au fost discutate în prealabil cu reprezentanţii sindicaliştilor, respectiv Industrial Metal Union (IG Metall) şi General Works Council Opel.

Şeful GM: "Sunt încântat de progresul mărcii Opel"

Noua generaţie a lui Corsa are deja 45.000 de comenzi înregistrate pe piaţa din Europa.

General Motors îşi schimbă directorul: Mary Barra devine din ianuarie prima femeie care conduce o mare companie auto

Urmareste Automarket

În cadrul vizitei la sediul Opel, Mary Barra s-a declarat încântată de rezultatele obţinute de a cincea generaţie a lui Corsa, dezvăluită în vara anului curent şi prezentată public luna trecută la Salonul Auto de la Paris.

Înainte de lansarea oficială pe piaţă, Corsa a obţinut deja 45.000 de comenzi, ceea ce îi face pe cei de la Opel să se aştepte la un nou bestseller în gama lor. Tocmai de aceea, fabrica Opel din Eisenach, responsbilă şi de producţia lui Corsa, va primi al treilea schimb începând cu mijlocul anului 2015.

Noua şefă a GM, declarată cea mai puternică femeie din afaceri

Via Opel

Comentarii (5)

  • PRINCE PETRE VONTHERBOURG
    NICIODATA VOI CUMPARA MIZERIA OPEL DIN PORTOFOLIU GM CARE A NENOROCIT BIETUL CONCERN AMERICAN CHEVROLET FURANDU-I BANII SI INTERZICAN-DULE SA SE VANDA PE PARTEA DE EST SI VEST ESTE O NERUSINARE DIN PARTEA LUI GM SI OPEL SA FACA ASA CEVA PE SPINAREA BIETULUI CONCERN AMERICAN CHEVROLET TREBUIE PEDEPSITI ASTIA SI SA LE INCHIDA FABRICA ASA AR MERITA HOTII DRACULUI CE SUNT GM SI OPEL ASTIA NU MERITA SA FIE IERTATI SA FIE PEDEPSITI SI SA-LE INCHIDA FABRICA SI SA LE INTERZICA SA SE VANDA PE PARTEA DEST SI VEST A EUROPEI!
    1 13
  • inexorabil
    Mary Barra: o femeie foarte dulce, foarte frumoasă şi…este suficient! Prea multe vreau şi eu :D

    PS: Bietul Chevy? Da' de bietul putrezit Oldsmobile ce zici, Prince? La urma urmei, de ce nu bietele toate de sub aripa MLC (minus Opel, evident) ? Opel Motors Limited: aici se va ajunge, pentru totdeauna, punct!
    0 3
  • @ PRINCE: Usor, sa nu-ti plesneasca o vena.
    9 1
  • O alta Frontera sau...
    Noua generatie de Antara ? Sau se prefac ca nici n-a existat vreodata?
    1 0
  • In imagine e Corsa. Pai ori vorbim de SUVuri, ori vorbim de clasa mica.
    Cineva sa se hotarasca !
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru