Opel ar putea construi un SUV pe nume Monza în Germania

de Sebastian Toma
Vineri, 28.02.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Opel ar putea lansa un nou SUV, numit Monza, care să fie produs la fabrica sa din Russelsheim, informează cei de la Automotive News citând germanii de la Auto Bild.

Esential 5 metri lungime ar putea avea viitorul SUV al mărcii Opel, anunţă nemţii de la AutoBild.
Opel pregăteşte o nouă navă amiral, sub forma unui SUV care poartă numele de cod Monza, spun nemţii de la Auto Bild, citaţi de Automotive News. Potrivit primelor informaţii, SUV-ul ar urma să intre în producţie în 2017 şi va avea un preţ de pornire de 26.000 de euro. Producţia SUV-ului ar trebui să aibă loc la fabrica din Ruesselsheim, vizitată luna trecută de noul CEO al General Motors, Mary Barra. În ciuda faptului că Monza Concept era un model complet diferit din punct de vedere conceptual, SUV-ul care va purta acest nume este aşteptat să beneficieze de o parte frontală inspirată semnificativ de la conceptul prezentat anul trecut la Frankfurt, blocurile optice şi grila faţă fiind printre elementele aşteptate să fie preluate de modelul de serie.

Opel Monza, conceptul care prezintă noua direcţie de design, a debutat la Frankfurt

Antara este cel mai mare SUV din oferta Opel.
SUV-ul are o lungime de 4.4 metri, în timp ce noul model va fi mai mare, de aproape cinci metri lungime.

Urmareste Automarket

Opel ar putea lansa un model mai mic decât Adam şi Corsa

În prezent, uzina Opel din Ruesselsheim produce modelul Insignia, iar anul 2015 îi va aduce alături şi modelul Zafira Tourer. Nemţii de la Opel vor investi patru miliarde de euro până în 2016 pentru a-şi împrospăta gama cu 23 de modele noi şi cu 13 propulsoare noi. Noul SUV al mărcii german ar urma să împartă componente cu un model din gama Buick, din ramura americană a General Motors, alături de motorizări preluate de la Insignia.

Până la finalul anului curent, Opel va închide fabrica din Bochum, Germania.

Respectiva fabrică este prima uzină auto care se închide în Germania după Al Doilea Război Mondial. Fabrica principală a Opel din ţara-mamă, cea din Russelsheim, va primi un nou model pe lângă Insignia şi Zafira Tourer. Ţinut secret din "motive concurenţiale", acesta face parte din strategia de dezvoltare a Opel pentru următorii ani şi este subiectul acestui material, anunţat de germanii de la Auto Bild, care au citat surse din cadrul Opel.

Via AutomotiveNews (înreg.) | AutoBild

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru