Fabrici Opel

Miercuri, 15 Ianuarie 2020 | Industrie

Opel vrea să concedieze 4.000 de angajați: sunt vizate trei fabrici din Germania

Opel vrea să concedieze circa 4.000 de angajați din Germania, fiind vizate fabricile din Ruesselsheim, Eisenach și Kaiserslautern. Nemții au pornit un program de plecări voluntare, astfel încât să renunțe la 2.100 de oameni până în 2025 și la alți 2.000 de salariați până în 2029.
Joi, 20 Noiembrie 2014 | Modele noi

Opel anunţă producţia unui nou SUV la Rüsselsheim

Opel va fabrica un nou SUV în Europa, la fabrica sa din Rüsselsheim, până la sfârşitul actualului deceniu. Modelul va fi la fel de important ca Insignia în gama nemţilor.
Vineri, 28 Martie 2014 | Industrie

Opel va construi în Germania şi un model Buick, exclusiv pentru piaţa americană

Fabrica Opel din Ruesselsheim, Germania, va produce două modele noi din 2016. Dintre acestea, unul va purta sigla Buick şi va fi comercializat doar pe piaţa din Statele Unite ale Americii.
Vineri, 28 Februarie 2014 | Autoipoteze

Opel ar putea construi un SUV pe nume Monza în Germania

Opel ar putea lansa un nou SUV, numit Monza, care să fie produs la fabrica sa din Russelsheim, informează cei de la Automotive News citând germanii de la Auto Bild.
Miercuri, 27 Iunie 2012 | Industrie

Opel: "Nu vom construi Citroen C5 sau Peugeot 508 în fabricile din Germania"

Reprezentanţii mărcii Opel au infirmat zvonurile care anunţau producţia modelelor Citroen C5 şi Peugeot 508 în fabricile Opel din Germania.
Miercuri, 18 Aprilie 2012 | Industrie

Opel ar putea muta o parte din cota de producţie a lui Astra din Germania în Polonia

Fabrica Opel din Ruesselsheim ar putea muta o parte din cota de producţie a lui Astra la uzina din Gliwice, Polonia, anunţă publicaţia Frankfurter Allgemeine Zeitung.
Vineri, 04 Noiembrie 2011 | Industrie

Şeful Opel: "Piaţa auto din Europa va suferi o răcire dureroasă"

Karl-Friedrich Stracke, şeful Opel, a declarat că se aşteaptă ca vânzările din Europa să scadă semnificativ din cauza situaţiei financiare internaţionale.
Miercuri, 18 Noiembrie 2009 | Industrie

GM ar putea putea elimina aproape 10.000 de locuri de munca din Europa

GM Europe ar putea concedia circa 10.000 de oameni din Europa deoarece are un surplus de productie de aproximativ 30%. Pentru moment, nimic nu este sigur, deoarece directorii GM inca pun la cale strategia restructurarii in Europa.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru