Fabrica Opel

Marti, 01 Octombrie 2019 | Industrie

PSA reduce costurile la Opel: angajații uzinei din Ruesselsheim vor lucra în schimburi scurte pentru 6 luni

Fabrica Opel din Ruesselsheim va începe în această lună un program de lucru în schimburi scurte, ca urmare a unui plan de scădere a costurilor ce a fost impus de grupul PSA. Programul va fi menținut pentru următoarele 6 luni, potrivit informațiilor oficiale.
Joi, 20 Noiembrie 2014 | Modele noi

Opel anunţă producţia unui nou SUV la Rüsselsheim

Opel va fabrica un nou SUV în Europa, la fabrica sa din Rüsselsheim, până la sfârşitul actualului deceniu. Modelul va fi la fel de important ca Insignia în gama nemţilor.
Vineri, 28 Martie 2014 | Industrie

Opel va construi în Germania şi un model Buick, exclusiv pentru piaţa americană

Fabrica Opel din Ruesselsheim, Germania, va produce două modele noi din 2016. Dintre acestea, unul va purta sigla Buick şi va fi comercializat doar pe piaţa din Statele Unite ale Americii.
Vineri, 28 Februarie 2014 | Autoipoteze

Opel ar putea construi un SUV pe nume Monza în Germania

Opel ar putea lansa un nou SUV, numit Monza, care să fie produs la fabrica sa din Russelsheim, informează cei de la Automotive News citând germanii de la Auto Bild.
Joi, 22 August 2013 | FRANKFURT 2013

Opel Insignia facelift a intrat în producţie

Opel a început să producă versiunea restilizată a lui Insignia. Modelul va debuta public la Salonul Auto de la Frankfurt.
Miercuri, 10 Iulie 2013 | Industrie

Opel Mokka va fi produs şi în Spania începând cu jumătatea lui 2014

Opel a anunţat că va produce modelul Mokka şi la fabrica sa din Zaragoza, Spania, începând cu jumătatea anului viitor. Decizia protejează 5.800 de locuri de muncă şi aduce o investiţie de 80 de milioane de dolari.
Marti, 11 Iunie 2013 | Industrie

Opel ar putea muta producţia lui Mokka în Spania

General Motors ar putea să mute o parte din producţia lui Opel Mokka la fabrica din Zaragoza, Spania, pentru a rezolva problemele de capacitate neocupată la respectiva uzină.
Miercuri, 07 Noiembrie 2012 | Industrie

GM va construi a doua generaţie a lui Cruze în Europa

Reprezentanţii General Motors au confirmat faptul că nu vor produce viitoarea generaţie a lui Chevrolet Cruze în Coreea de Sud. Modelul va fi produs şi într-o uzină din Europa, anunţă sindicaliştii GM.
Miercuri, 27 Iunie 2012 | Industrie

Opel: "Nu vom construi Citroen C5 sau Peugeot 508 în fabricile din Germania"

Reprezentanţii mărcii Opel au infirmat zvonurile care anunţau producţia modelelor Citroen C5 şi Peugeot 508 în fabricile Opel din Germania.
Joi, 14 Iunie 2012 | Industrie

General Motors va închide în 2016 uzina Opel din Bochum

General Motors a decis să închidă în 2016 fabrica Opel din Bochum. În prezent, constructorul german produce modelul Zafira Tourer la uzina respectivă, dar va putea opta pentru o soluţie alături de PSA Peugeot-Citroen.
Vineri, 27 Aprilie 2012 | Industrie

Opel Insignia aniversează 500.000 unităţi produse

Opel Insignia, câştigătorul Maşina Anului în Europa în 2009, aniversează producţia a 500.000 de unităţi. Exemplarul aniversar este o Insignia ST BiTurbo 2.0 CDTI şi a fost construit de uzina din Russelsheim.
Miercuri, 18 Aprilie 2012 | Industrie

Opel ar putea muta o parte din cota de producţie a lui Astra din Germania în Polonia

Fabrica Opel din Ruesselsheim ar putea muta o parte din cota de producţie a lui Astra la uzina din Gliwice, Polonia, anunţă publicaţia Frankfurter Allgemeine Zeitung.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 31 Octombrie 2011 | Industrie

Şeful sindicaliştilor Opel vrea mai multe maşini construite în Europa

Şeful sindicaliştilor Opel doreşte să mute producţia viitoarelor Antara, Captiva şi Agila la fabricile din Europa în defavoarea uzinelor din Coreea de Sud.
Vineri, 22 Iulie 2011 | Modele noi

Opel a produs 100.000 de unităţi Astra SportsTourer

Nemţii de la Opel au construit trecut de pragul de 100.000 de unităţi ale modelului Astra SportsTourer. Modelul a fost fost lansat în cea de-a doua jumătate a anului 2010.
Joi, 30 Iunie 2011 | Modele noi

Opel va oferi opţionale de clasă premium pe unele modele din gamă

Gama Opel urmează să primească o serie de echipamente opţionale care vor creşte preţul modelelor în vederea creşterii profiturilor mărcii.
Joi, 23 Septembrie 2010 | Modele noi

Opel scoate un SUV mai mic decât Antara în următorii trei ani

Cu ocazia anunţării unei investiţii de 90 de milioane de euro la fabrica din Eisenach, oficialii Opel au declarat că vor lansa un model de clasă mini, un coupe sportiv şi un SUV compact în următorii trei ani.
Joi, 19 August 2010 | General

Opel păstrează garanţia "pe viaţă" în ciuda ameninţărilor legale

În ciuda sesizării primite de la Oficiul German pentru Concurenţă Neloială, Opel va păstra campania ce promite garanţie pe viaţă pentru modelele vândute după 1 august 2010.
Miercuri, 20 Ianuarie 2010 | Industrie

GM inchide uzina Opel din Antwerp si concediaza 2300 de oameni

Influenta GM asupra Opel incepe sa isi faca simtita prezenta. Americanii vor pune lacatul pe usa uzinei din Antwerp, Belgia, disponibilizand astfel 2300 de oameni.
Miercuri, 18 Noiembrie 2009 | Industrie

GM ar putea putea elimina aproape 10.000 de locuri de munca din Europa

GM Europe ar putea concedia circa 10.000 de oameni din Europa deoarece are un surplus de productie de aproximativ 30%. Pentru moment, nimic nu este sigur, deoarece directorii GM inca pun la cale strategia restructurarii in Europa.
Vineri, 09 Octombrie 2009 | Modele noi

General Motors va construi noul Astra cu 25% mai repede

Oficialii GM au anuntat ca au reusit sa "taie" 6 ore din timpul de productie al lui Astra. Aceasta imbunatatire a fost realizat atat prin modernizarea fabricii, cat si prin optimizarea modelului.

Tag-uri similare

Opel, GM, General Motors, productie, Astra, Opel Astra, fabrica Opel, fabrici Opel, uzina Opel, fabrica Astra
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru