Opel scoate un SUV mai mic decât Antara în următorii trei ani

De Sebastian Toma
Publicat Joi, 23.09.2010
Cu ocazia anunţării unei investiţii de 90 de milioane de euro la fabrica din Eisenach, oficialii Opel au declarat că vor lansa un model de clasă mini, un coupe sportiv şi un SUV compact în următorii trei ani.

Nick Reilly, şeful mărcii Opel, a anunţat în cadrul unei conferinţe de presă organizate la fabrica din Eisenach că vor lansa trei modele noi în următorii trei ani, modele despre care nu au fost discuţii până acum. Pe lângă deja cunoscutul model de oraş de la Opel, care va fi mai mic decât Corsa şi va intra în producţie în 2013, cei de la Opel vor realiza un SUV compact şi un coupe sportiv. Ambele modele sunt încă învăluite de mister, dar segmentul în care se vor lupta este deja martor la bătălia "greilor" internaţionali.

Noul model de oraş de la Opel se va lupta cu Fiat 500 şi Ford Ka, dar şi cu viitorul Volkswagen Up! Ulterior, Opel va dezvolta şi o versiune electrică a modelului respectiv, care va fi introdusă ulterior în producţie. Până atunci însă, Ampera va fi singurul model electric din gama constructorului din Russelsheim. Anunţarea fabricii în care va fi produs noul model i-a bucurat pe salariaţii Opel, care au apreciat faptul că vor avea un loc de muncă în fabricile din Eisenach şi Zaragoza.

Mai precis, fabrica Opel din Zaragoza (Spania) ia parte la producţia de Corsa şi urmează să primească o cotă mai mare din producţie pentru a elibera liniile din Eisenach.

Cât despre celelalte două modele anunţate, oficialii Opel au fost "zgârciţi" cu detaliile şi s-au mulţumit să declare că le vor oferi clienţilor posibilitatea să aleagă modele din alte segmente.

Via | Carscoop 

Comentarii (3)

  • valeriu
    mini SUV
    nu este o mare surpriza, Opel a anuntat de anul trecut ca planuieste o versiune Cross-Over bazata pe Corsa

    http://images.caradisiac.com/images/2/8/5/0/22850/S0-Un-petit-4x4-chez-Opel-en-2010-97473.jpg
    0 0
  • jondaniel
    GTC Paris, poze noi
    http://www.facebook.com/album.php?aid=34292&id=118844698126786&fbid=162174883793
    0 1
  • corsa combi
    Mai bine faceau o versiune combi pt corsa cum au clio, fabia, Ibiza. Versiune mai mica ca si corsa este deja agila, ce le mai trebuie ceva intre numai ei stiu, dar nu vad rostul.
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru