SUV Opel

Miercuri, 02 Septembrie 2020 | Modele noi

Noua generație Opel Mokka: primele imagini și detalii referitoare la versiunile cu motoare convenționale

Versiunea electrică a noii generații Opel Mokka a fost prezentată la finalul lunii iunie, însă acum, reprezentanții companiei oferă primele imagini și informații referitoare la variantele echipate cu motoare cu ardere internă. Nemții au pregătit două propulsoare pe benzină și un motor diesel.
Marti, 09 Iunie 2020 | Modele noi

O nouă imagine teaser cu Opel Mokka: nemții pun accent pe zona frontală a viitorului SUV

Opel a publicat o nouă imagine teaser cu viitorul Mokka. De această dată, fotografia scoate în evidență partea frontală a viitorului SUV. Noua generație Mokka va fi prezentată în cursul acestui an și va avea și o versiune electrică.
Joi, 14 Mai 2020 | Modele noi

Imagini noi sub camuflaj cu viitorul Opel Mokka: SUV-ul producătorului german va avea versiune electrică și va fi lansat pe piață în 2021

Opel a publicat o serie de imagini noi sub camuflaj cu viitorul Mokka X. Fotografiile au fost realizate în timpul testelor din Suedia și în cadrul sesiunilor din centrul din Rodgau-Dudenhofen. Lansarea pe piață a noului Opel Mokka va avea loc la începutul anului viitor.
Vineri, 06 Martie 2020 | Modele noi

Informații despre viitorul Opel Mokka X: SUV-ul va prelua platforma lui Peugeot 2008 și va avea un design inspirat de conceptul GT X Experimental

Viitoarea generație Opel Mokka X ar urma să fie prezentată în prima jumătate a anului curent. SUV-ul va fi dezvoltat pe platforma actualei generații Peugeot 2008 și va fi disponibil și într-o versiune electrică.
Sambata, 27 Octombrie 2018 | Intern

Noutăți în gama Opel Crossland X: motor diesel de 120 CP și transmisie automată cu 6 trepte. În România, de la 17.500 de euro

Opel introduce în gama Crossland X o nouă motorizare diesel. Cel mai mic SUV dezvoltat de constructorul german poate fi comandat cu un motor de 1.5 litri de 120 CP. În România, versiunea pleacă de la 17.540 de euro.
Miercuri, 25 Iulie 2018 | General

Noutățile pregătite de Opel în gama X: motoare de 1.5 litri diesel pentru Crossland X și Grandland X și entry-level pe benzină de 120 CP pentru Mokka X

Noile norme de poluare pregătite de autorități au generat o mulțime de "valuri" în industria auto. Opel este unul dintre acei constructori care treptat a pregătit terenul pentru noile norme de poluare, iar acum a venit cu câteva modificări în gamă. Am mers în Germania pentru a afla care sunt îmbunătățirile aduse în gama de SUV-uri.
Joi, 09 Noiembrie 2017 | Modele noi

Prima schiță cu noul SUV pregătit de Opel: modelul va utiliza aceeași platformă ca Citroen C5 Aircross și Peugeot 5008

Opel a publicat prima schiță cu noul SUV pe care îl va lansa în 2019, despre care se anticipează că va utiliza aceeași platformă ca Citroen C5 Aircross și Peugeot 5008.
Sambata, 12 August 2017 | General

Efectele PSA: Opel pune în așteptare proiectul unui SUV bazat pe arhitectura lui Insignia

Opel avea în plan dezvoltarea unui SUV bazat pe platforma noii generații Insignia. O serie de informații spun că nemții sunt nevoiți să renunțe, pentru moment, la dezvoltarea acestui proiect.
Joi, 05 Noiembrie 2015 | Modele noi

Opel pregătește lansarea a trei SUV-uri noi în următorii patru ani

Gama de SUV-uri de la Opel va primi trei membri în următorii patru ani. Acestea vor completa gama de SUV-uri și crossovere a producătorului german împreună cu Mokka.
Joi, 20 Noiembrie 2014 | Modele noi

Opel anunţă producţia unui nou SUV la Rüsselsheim

Opel va fabrica un nou SUV în Europa, la fabrica sa din Rüsselsheim, până la sfârşitul actualului deceniu. Modelul va fi la fel de important ca Insignia în gama nemţilor.
Vineri, 13 Iunie 2014 | Modele noi

Şeful Opel: "Adam va deveni o familie de modele"

Opel Adam ar putea da naştere unei familii de modele similară cu cea născută pe baza lui 500 în gama Fiat. Printre posibilităţi se numără şi o versiune coupe a lui Mokka al cărei design să fie inspirat de la Adam.
Vineri, 28 Februarie 2014 | Autoipoteze

Opel ar putea construi un SUV pe nume Monza în Germania

Opel ar putea lansa un nou SUV, numit Monza, care să fie produs la fabrica sa din Russelsheim, informează cei de la Automotive News citând germanii de la Auto Bild.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 11 Iunie 2013 | Industrie

Opel ar putea muta producţia lui Mokka în Spania

General Motors ar putea să mute o parte din producţia lui Opel Mokka la fabrica din Zaragoza, Spania, pentru a rezolva problemele de capacitate neocupată la respectiva uzină.
Marti, 10 Ianuarie 2012 | GENEVA 2012

Opel Mokka va fi primul SUV mic al nemţilor

Opel a anunţat denumirea noului său SUV mic. Acesta se va numi Mokka şi debutează la Salonul Auto de la Geneva din luna martie.
Joi, 24 Martie 2011 | Fotospion

FOTO EXCLUSIV* : Imagini noi cu SUV-ul mic bazat pe Chevrolet Aveo

Automarket vă prezintă, în exclusivitate pentru România, o nouă galerie de imagini spion cu SUV-ul bazat pe Chevrolet Aveo. Potrivit unor surse, acesta va fi vândut şi sub sigla Opel.
Vineri, 04 Februarie 2011 | Fotospion

FOTO EXCLUSIV* : Opel testează un SUV de segment mic

Automarket vă prezintă, în exclusivitate pentru România, primele imagini ale SUV-ului Opel de segment B care va debuta în 2012.
Luni, 22 Noiembrie 2010 | Modele noi

OFICIAL: Opel Antara facelift

Nemţii de la Opel i-au aplicat un facelift lui Antara. Modelul a primit modificări atât la exterior, cât şi la interior, iar motorizările au fost optimizate.
Joi, 23 Septembrie 2010 | Modele noi

Opel scoate un SUV mai mic decât Antara în următorii trei ani

Cu ocazia anunţării unei investiţii de 90 de milioane de euro la fabrica din Eisenach, oficialii Opel au declarat că vor lansa un model de clasă mini, un coupe sportiv şi un SUV compact în următorii trei ani.

Tag-uri similare

Opel, modele noi Opel, Corsa, fabrica Opel, SUV Opel, Coupe Opel
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru