FOTO EXCLUSIV* : Opel testează un SUV de segment mic

De Sebastian Toma
Publicat Vineri, 04.02.2011
Automarket vă prezintă, în exclusivitate pentru România, primele imagini ale SUV-ului Opel de segment B care va debuta în 2012.

În urmă cu câteva săptămâni, v-am prezentat SUV-ul Chevrolet bazat pe viitorul Aveo. De data aceasta, fotografii de la Carpix ne-au prezentat imagini cu versiunea Opel a modelului respectiv. Exemplarul din imagini prezintă un set de blocuri optice care au o formă tipică pentru cei de la Opel şi grila faţă tinde să se integreze în noua linie de design a nemţilor. De asemenea, sub stratul de camuflaj din partea frontală se distinge cu uşurinţă sigla Opel, semn că prototipul este deja la un stadiu avansat al testelor.

În plus, exemplarul din imagini are capace de plastic cu sigla Opel. Diferenţele dintre versiunea Opel şi versiunea Chevrolet a acestui model vor fi de ordin estetic şi se vor manifesta atât la exterior, cât şi la interior. Ne aşteptăm ca modificările să fie aplicate la fel cum au fost în cazul lui Antara şi Captiva. SUV-ul compact de la Opel va fi oferit, la fel ca fratele său de la Chevrolet, atât în versiune cu tracţiune faţă, cât şi în versiune cu tracţiune integrală permanentă.

Design-ul şi proiectarea noului model au fost responsabilitatea inginerilor GM din Coreea de Sud. Divizia respectivă a avut alte creaţii de succes precum Cruze şi Beat, iar versiunea finită a acestui model va fi în producţie în 2012.

Nu există nicio informaţie despre numele viitorului model şi despre motorizările acestuia. Sunt şanse mari ca modelul să preia o parte bună din gama de propulsoare a lui Astra, împreună cu partea superioară a gamei de motorizări de la Corsa.

*Fotografiile ataşate acestui articol sunt publicate de Automarket în exclusivitate în România printr-un contract semnat cu o companie specializată din Suedia. Reproducerea acestor imagini pe teritoriul României fară acordul Automarket.ro este strict interzisă.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru