FOTO EXCLUSIV* : Chevrolet testează o versiune SUV a noului Sonic

De Sebastian Toma
Publicat Miercuri, 12.01.2011
Automarket vă prezintă, în exclusivitate pentru România, primele imagini spion ale prototipului versiunii SUV a lui Chevrolet Sonic.

Chevrolet tocmai a prezentat conceptul Sonic la Salonul Auto de la Detroit. În tot acest timp, inginerii concernului GM lucrează din greu la o versiune SUV a acestui model. Aşadar, Chevrolet va realiza un crossover de segment B care va îmbina un sedan subcompact cu un SUV, realizând ceea ce au făcut rivalii de la Nissan cu Juke, dar şi alţi constructori care pregătesc modele de acest gen. Nu este clar dacă GM va realiza un model orientat puternic spre lifestyle sau spre spirit practic.

Fratele mai mic al lui Captiva va beneficia atât de versiuni cu tracţiune faţă, cât şi de versiuni cu tracţiune integrală. Noul model va fi oferit cu motorizări puternice şi eficiente pe benzină şi diesel, pentru a face pe plac atât clienţilor europeni, cât şi celor din Statele Unite ale Americii. Centrul GM din Coreea de Sud este responsabil pentru design-ul acestui model, iar ultimele două creaţii ale acestora au fost de succes în ceea ce priveşte aspectul exterior – Cruze şi Beat.

Debutul în versiunea de producţie este pregătit pentru 2012.

La acea vreme, Hyundai va avea pe piaţă o versiune a conceptului Curb, în timp ce Ford va avea o versiune SUV a lui Fiesta. Exista deja un set de imagini cu o versiune SUV a lui Opel Corsa, iar proiectul va intra în producţie în 2013 la fabrica din Eisenach.

*Fotografiile ataşate acestui articol sunt publicate de Automarket în exclusivitate în România printr-un contract semnat cu o companie specializată din Suedia. Reproducerea acestor imagini pe teritoriul României fară acordul Automarket.ro este strict interzisă.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru