Modele noi Chevrolet

Miercuri, 24 Iunie 2015 | Modele noi

Chevrolet Camaro Cabrio: primele imagini și informații oficiale

Americanii de la Chevrolet au prezentat noua generație a lui Camaro Cabriolet. Modelul debutează comercial în 2016 și ar putea fi oferit și în anumite reprezentanțe din Europa.
Luni, 12 Ianuarie 2015 | Concepte

Chevrolet Bolt, conceptul unui vehicul 100% electric, prezintă viitorul maşinilor electrice în viziunea mărcii americane

Chevrolet a prezentat la Salonul Auto de la Detroit un concept numit Bolt. Acesta prezintă un vehicul electric accesibil care anunţă o autonomie de 322 de kilometri.
Luni, 12 Ianuarie 2015 | Modele noi

Chevrolet Volt a ajuns la a doua generaţie şi are o autonomie electrică de 80 de kilometri

Chevrolet Volt a ajuns la cea de-a doua generaţie, iar progresul este mai mult decât evident. De la design şi interior până la sistemul de propulsie, GM a îmbunătăţit toate aspectele modelului.
Joi, 20 Noiembrie 2014 | Modele noi

Chevrolet Volt se pregăteşte să primească o nouă generaţie - un nou teaser dezvăluie partea frontală

Chevrolet a expus noua generaţie a lui Volt în faţa unui public select. Până la debutul noului model, americanii au publicat o imagine teaser a celei de-a doua generaţii Volt, de data aceasta fiind dezvelită partea frontală.
Vineri, 27 Iunie 2014 | Modele noi

Chevrolet Camaro va primi o nouă generaţie în 2016

Reprezentanţii General Motors au confirmat faptul că generaţia actuală a lui Camaro va fi fabricată până la jumătatea anului 2016. După aceea va fi lansat un nou model, care va fi oferit şi cu o motorizare 2.0 turbo.
Vineri, 06 Iunie 2014 | Modele noi

Chevrolet Corvette Z06, cea mai puternică maşină de serie din oferta General Motors, dezvoltă 650 CP

Motorizarea lui Chevrolet Corvette Z06 a fost certificată SAE cu o putere maximă de 650 CP, devenind cea mai puternică din oferta de serie a înregului concern General Motors.
Miercuri, 23 Aprilie 2014 | Modele noi

GM investeşte 324 milioane de euro în dezvoltarea următoarei generaţii Chevrolet Volt

General Motors se pregăteşte să lanseze următoarea generaţie a lui Chevrolet Volt şi a lui Opel Ampera. Constructorul va investi 324 de milioane de euro în fabrica responsabilă de producţia celor două modele.
Miercuri, 21 August 2013 | FRANKFURT 2013

Chevrolet Camaro facelift vine la Frankfurt cu MyLink şi cu un retuş

Chevrolet a anunţat că-l va aduce pe Camaro facelift la Salonul Auto de la Frankfurt. Modelul va primi sistemul MyLink alături de mici retuşuri estetice.
Miercuri, 31 Iulie 2013 | Modele noi

Chevrolet va lansa viitorul Spark în 2015

Lansarea următoarei generaţii a lui Chevrolet Spark a fost programată pentru 2015, spune o sursă din cadrul sindicatului GM din Coreea de Sud, citată de Reuters.
Vineri, 19 Iulie 2013 | General

Sigla Chevrolet împlineşte 100 de ani

Chevrolet aniversează 100 de ani de la introducerea celebrei sale sigle în formă de papion. Deşi există mai multe poveşti despre originea efectivă a siglei, toate spun că prima versiune a fost desenată de William Durant, co-fondatorul mărcii americane.
Miercuri, 17 Iulie 2013 | Economic

Vânzări record la Chevrolet: 2.5 milioane de unităţi în şase luni

Chevrolet a avut, la nivel global, cel mai bun rezultat pe primele şase luni ale anului obţinut vreodată în istoria sa.
Marti, 02 Iulie 2013 | Industrie

Honda şi General Motors vor dezvolta împreună vehicule alimentate cu hidrogen

General Motors a semnat un parteneriat strategic pe termen lung cu Honda. Împreună, cei doi constructori vor dezvolta vehicule de serie alimentate cu hidrogen.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 01 Iulie 2013 | Intern

Preţuri Chevrolet Captiva facelift: start de la 26.500 euro

Importatorul Chevrolet în România a anunţat preţurile lui Captiva facelift pentru piaţa internă. Versiunea restilizată a modelului pleacă de la 26.500 euro cu TVA inclus.
Miercuri, 29 Mai 2013 | Siguranta

Renault Captur şi Chevrolet Trax au primit cinci stele la testele EuroNCAP

Renault Captur şi Chevrolet Trax, noile apariţii pe piaţa SUV-urilor de segment B, au obţinut cinci stele de siguranţă la ultima sesiune de testare organizată de EuroNCAP.
Vineri, 22 Februarie 2013 | GENEVA 2013

Chevrolet Captiva primeşte un nou facelift la Geneva

Chevrolet a anunţat că va aduce la Salonul Auto de la Geneva versiunea facelift a lui Captiva. SUV-ul mărcii americane a mai primit un facelift în trecut, modelul care urmează să fie expus marcând cea de-a doua restilizare.
Luni, 18 Februarie 2013 | Modele noi

Chevrolet MyLink va integra asistentul personal Siri începând cu luna martie

Chevrolet este printre primele mărci care va oferi funcţia "Eyes Free integration" a asistentului personal Siri pe automobilele echipate cu sistemului multimedia MyLink.
Vineri, 15 Februarie 2013 | Intern

Chevrolet are un nou distribuitor în Iaşi - Trans Car

Reţeaua Chevrolet din România are un nou membru: Trans Car Iaşi. Acesta este punctul de vânzare şi servisare cu numărul 28 din România.
Joi, 10 Ianuarie 2013 | Modele noi

Chevrolet îşi schimbă motto-ul: "Find New Roads"

Chevrolet a decis să-şi schimbe sloganul prezentat în reclamele din acest an, renunţând la "Chevy Runs Deep" pentru "Find New Roads", motto alături de care vor lansa 20 de modele noi la nivel global.
Luni, 10 Decembrie 2012 | Mediu

Chevrolet: "Clienţii de Volt au economisit 20 de milioane de litri de carburant"

Clienţii lui Chevrolet Volt au economisit împreună peste 20 de milioane de litri de carburant, parcurgând peste 160 de milioane de kilometri în modul 100% electric.
Miercuri, 07 Noiembrie 2012 | Industrie

GM va construi a doua generaţie a lui Cruze în Europa

Reprezentanţii General Motors au confirmat faptul că nu vor produce viitoarea generaţie a lui Chevrolet Cruze în Coreea de Sud. Modelul va fi produs şi într-o uzină din Europa, anunţă sindicaliştii GM.

Tag-uri similare

Chevrolet, fotospion, modele noi Chevrolet, Chevrolet Aveo, Aveo, Chevrolet Aveo Sedan, Aveo Sedan, fotospion Chevrolet, imagini spion, imagini Chevrolet
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru