Chevrolet Aveo

Joi, 08 August 2013 | FRANKFURT 2013

Chevrolet a anunţat lista premierelor sale pentru Frankfurt: noutăţi pentru toată gama

Chevrolet a anunţat o serie de modificări importante pentru modelele Spark, Aveo, Cruze, Orlando, Malibu şi Trax. Toate noutăţile vor fi prezentate cu ocazia Salonului Auto de la Frankfurt.
Miercuri, 31 Iulie 2013 | Modele noi

Chevrolet va lansa viitorul Spark în 2015

Lansarea următoarei generaţii a lui Chevrolet Spark a fost programată pentru 2015, spune o sursă din cadrul sindicatului GM din Coreea de Sud, citată de Reuters.
Luni, 18 Februarie 2013 | Modele noi

Chevrolet MyLink va integra asistentul personal Siri începând cu luna martie

Chevrolet este printre primele mărci care va oferi funcţia "Eyes Free integration" a asistentului personal Siri pe automobilele echipate cu sistemului multimedia MyLink.
Vineri, 12 Octombrie 2012 | Industrie

Chevrolet: Vânzările şi cota de piaţă din Europa au crescut în primele nouă luni ale anului

În ciuda declinului de opt procente al pieţei auto din Europa, vânzările Chevrolet au crescut cu 2.3 procente în primele nouă luni ale anului.
Luni, 03 Septembrie 2012 | General

Chevrolet Aveo a terminat Mongol Rally, o cursă de 14.500 kilometri

Echipa Chevrolet Aveo înscrisă în Mongol Rally a încheiat aventura trecând linia de sosire din Ulan Bator, după ce a parcurs 14.500 kilometri.
Joi, 21 Iunie 2012 | Tehnologie

Chevrolet Spark şi Sonic vor fi primele modele care vor integra Siri

Chevrolet Spark şi Sonic ar putea fi primele modele din lume care vor integra butonul care activează funcţia Siri de la Apple. Acesta va permite controlul vocal al sistemul audio şi al sistemului multimedia al vehiculului.
Miercuri, 25 Aprilie 2012 | General

TOP 10: Cele mai bune interioare auto din SUA

Publicaţia americană Wards Auto a întocmit un top al celor mai bune interioare auto. Printre cei 10 câştigători se numără Audi A7, Chevrolet Aveo, Dodge Dart, Mazda MX-5 şi Volkswagen Beetle.
Joi, 12 Aprilie 2012 | Industrie

Europa: Cotă de piaţă record pentru Chevrolet în primul trimestru al anului

Divizia europeană a mărcii Chevrolet sărbătoreşte cel mai bun prim trimestru din istorie, având o cotă de piaţă record, de 1.36 procente. Vânzările Chevrolet în Europa au crescut cu 7.8 procente în primul trimestru al anului.
Marti, 28 Februarie 2012 | Industrie

FEATURE: Cele mai vândute maşini din lume în 2011: locul întâi - Corolla, Dacia Logan pe 36

În 2011, cel mai bine vândut model din întreaga lume poartă marca Toyota. Acesta este urmat în clasamentul modelelor best-seller de modele de la Ford şi Volkswagen.
Miercuri, 22 Februarie 2012 | Mediu

STUDIU: Mitsubishi ASX are cel mai toxic interior, Honda Civic cel mai "prietenos"

Un studiu desfăşurat anual în SUA a scos la iveală cele mai toxice interioare auto ale perioadei 2011-2012. Pe primul loc se află Mitsubishi Outlander Sport, omologul american al lui ASX, în vreme ce la polul opus se situează Honda Civic.
Luni, 13 Februarie 2012 | Feature

Test comparativ în clasa mică: Chevrolet Aveo vs. Hyundai i20

Automarket a avut în grijă timp de trei luni două maşini de clasă mică cu motorizări identice: Hyundai i20 1.2 şi Chevrolet Aveo 1.2. Nu am putut rezista tentaţiei de a face şi un test comparativ.
Vineri, 10 Februarie 2012 | Reportaj

REPORTAJ: Cu maşinile prin "infernul alb" de lângă Bucureşti

Automarket s-a teleportat astăzi la 15 kilometri de Bucureşti, cu două maşini de test. Am descoperit un peisaj împietrit, un tunel croit prin zăpadă şi o autostradă A2 părăsită.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 31 Ianuarie 2012 | Siguranta

EuroNCAP: lista celor mai sigure maşini testate în 2011

EuroNCAP a anunţat campionii la siguranţă în 2011. Organismul independent remarcă creşterea nivelului de siguranţă al vehiculelor testate şi anunţă înăsprirea criteriilor de testare la impactul cu pietonii.
Luni, 19 Decembrie 2011 | Modele noi

Chevrolet Sonic RS, fratele american al viitorului Aveo RS

Chevrolet a dezvăluit noul Sonic RS, fratele viitorului Aveo RS, o versiune sportivă, pusă în mişcare de motorul pe benzină de 1.4 litri şi 140 de cai putere.
Luni, 10 Octombrie 2011 | Modele noi

Chevrolet Aveo va primi o versiune sportivă, cu motor turbo

Aveo va oferi publicului european o versiune sportivă, pusă în mişcare de motorul 1.4 turbo regăsit pe Opel Astra. Anul viitor, Aveo va primi şi o cutie automată.
Marti, 06 Septembrie 2011 | FRANKFURT 2011

Chevrolet lansează Camaro în Europa la Salonul de la Frankfurt

Principala noutate a celor de la Chevrolet la Salonul Auto de la Frankfurt va fi lansarea europeană a lui Camaro. Tot acolo, Chevrolet va lansa cel mai economic sedan din Europa: Aveo sedan 1.3 diesel de 75 CP.
Marti, 21 Iunie 2011 | Autoipoteze

Chevrolet Aveo ar putea primi o versiune sportivă de 140 cai

Chevrolet vrea să profite de succesul conceptului Aveo RS, prezentat la Detroit în 2010, cu o versiune sportivă, pusă în mişcare de motorul turbo de 1.4 litri.
Vineri, 03 Iunie 2011 | Intern

Chevrolet a dezvăluit detaliile complete ale noului Aveo

Chevrolet a dezvăluit detaliile tehnice ale lui Aveo. Cea mai ieftină versiune costă 9.630 de euro cu TVA inclus în România.
Marti, 24 Mai 2011 | Modele noi

GALERIE FOTO: Noile Chevrolet Aveo şi Aveo Sedan

Chevrolet a publicat galeriile foto complete ale celor două versiuni de caroserie în care se prezintă noua generaţie Chevrolet Aveo.
Sambata, 26 Martie 2011 | Intern

Chevrolet donează un Cruze organizaţiei SOS Satele Copiilor din Sibiu

Chevrolet împlineşte anul acesta 100 de ani de la înfiinţare şi pentru a sărbători frumoasa vârstă, constructorul american va dona 100 de automobile organizaţiei SOS Children's Village. În România, primii care s-au bucurat de această donaţie sunt copiii de la Sibiu, care au primit în dar un Chevrolet Cruze.

Tag-uri similare

Chevrolet, Chevrolet Aveo, Chevrolet Aveo RS, noul Aveo, concept Aveo RS, noua generatie Aveo, viitorul Aveo.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru