Chevrolet Aveo RS

Miercuri, 11 Ianuarie 2012 | Feature

TOP 10: Premierele Salonului Auto de la Detroit

Salonul Auto de la Detroit deschide balul în ceea ce priveşte noutăţile din lumea auto a anului 2012. Iată cele mai importante zece premiere de la Detroit.
Luni, 19 Decembrie 2011 | Modele noi

Chevrolet Sonic RS, fratele american al viitorului Aveo RS

Chevrolet a dezvăluit noul Sonic RS, fratele viitorului Aveo RS, o versiune sportivă, pusă în mişcare de motorul pe benzină de 1.4 litri şi 140 de cai putere.
Marti, 21 Iunie 2011 | Autoipoteze

Chevrolet Aveo ar putea primi o versiune sportivă de 140 cai

Chevrolet vrea să profite de succesul conceptului Aveo RS, prezentat la Detroit în 2010, cu o versiune sportivă, pusă în mişcare de motorul turbo de 1.4 litri.
Miercuri, 03 Martie 2010 | GENEVA 2010

GENEVA LIVE: Standul Chevrolet, dominat de Aveo RS Concept

Prototipul din care va deriva noul Aveo a reprezentat centrul atentiei la standul Chevrolet. In completarea acestuia au venit Volt si cateva exemplare Corvette.
Marti, 12 Ianuarie 2010 | Video

VIDEO: Chevrolet Aveo RS, primul clip de prezentare

Chevrolet a lansat la Detroit conceptul Aveo RS, care mai nou beneficiaza si de un film de prezentare ce evidentiaza trasaturile sportive.
Vineri, 08 Ianuarie 2010 | Modele noi

OFICIAL: Chevrolet a dezvaluit conceptul Aveo RS

Chevrolet va expune la Salonul Auto de la Detroit conceptul Aveo RS, destinat sa pregateasca publicul pentru noua generatie subcompactului popular cu acelasi nume, ce va debuta in serie anul viitor.

Tag-uri similare

Chevrolet, Chevrolet Aveo, Aveo, Chevrolet Aveo RS, noul Aveo, concept Aveo RS, Chevrolet Aveo RS Concept, noua generatie Aveo, spot Aveo, viitorul Aveo.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru