VIDEO: Chevrolet Aveo RS, primul clip de prezentare

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 12.01.2010
Chevrolet a lansat la Detroit conceptul Aveo RS, care mai nou beneficiaza si de un film de prezentare ce evidentiaza trasaturile sportive.

Comentarii (5)

  • Opinie
    Americanii stau bine la capitolul realitate ... virtuala. In filme sunt imbatabili dar la lucruri palpabile in industria auto stau modest. Masina asta merita apreciata cand o vom vedea si conduce in lumea reala.
    8 3
  • AndreiRN
    Mica
    O masina mica de stil european care va avea succes pe acolo mai mult decat peste ocean.
    0 4
  • mausyo
    hmm
    Parca e filmuletul de la Need for Speed Undergroud. Foarte creativ. >_
    4 0
  • interesant
    Chevrolet a progresat la capitolul siguranta, relativ noul Cruze are 5 stele la impact, conform ADAC.
    Aveo RS are o parte frontala destul de agresiva, cu faruri incruntate si o grila de dimensiuni potrivite. Daca bara fata va arata asa si in versiunea finala, e destul de bine, este aproape ca o bara cu tuning, mai ales in zona farurilor de ceata.
    Design general destul de clar si suplu, cu o consola centrala nu foarte aglomerata, in stil sport, o masina pentru tineri.
    Ramane de vazut cum sta la performante si care vor fi preturile. Ar fi interesant pentru acest model daca va mai trece prin ceva schimbari pana la lansare, dar e destul de reusit si in aceasta forma. Daca va sta bine si la dinamica, e posibil sa fie un concurent serios in clasa sa.
    4 0
  • ^_^
    meserie frate...mi-a placut
    5 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru