Chevrolet va lansa viitorul Spark în 2015

de Sebastian Toma
Miercuri, 31.07.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Lansarea următoarei generaţii a lui Chevrolet Spark a fost programată pentru 2015, spune o sursă din cadrul sindicatului GM din Coreea de Sud, citată de Reuters.

Esential 215.177 unităţi Chevrolet Spark au fost vândute în 2012.
General Motors lucrează la noua generaţie a lui Spark şi a lui Aveo. Potrivit Reuters, lansarea următoarei generaţii a lui Chevrolet Spark va avea loc în 2015, în timp ce noua generaţie a lui Aveo a fost amânată pentru 2016. Reprezentanţii GM nu au comentat informaţiile prezentate de cei de la Reuters, acestea fiind obţinute de la surse din cadrul sindicatului GM Coreea de Sud, directorii companiei americane purtând discuţii cu sindicaliştii, care au fost asiguraţi că vor produce noua generaţie a lui Spark începând cu anul 2015.

Sindicaliştii au solicitat în trecut asigurări că General Motors nu va muta producţia din Coreea de Sud. În prezent, Coreea de Sud produce şi exportă modele precum Chevrolet Spark şi Chevrolet Aveo, acestea fiind comercializate ulterior pe pieţele din Statele Unite ale Americii, Europa şi multe altele. Spark este produs la fabrica GM din Changwon, în timp ce Aveo este produs la uzina din Bupyeong, în apropierea oraşului Seoul.

Urmareste Automarket
Potrivit datelor oficiale ale GM Coreea de Sud, vânzările modelului Spark au atins 215.177 unităţi în 2012, iar exporturile au reprezentat peste 70% din producţia de Spark. Divizia coreeană a General Motors a fost formată după achiziţia defunctei mărci Daewoo, în 2002, un partener major al corporaţiei americane pe piaţa respectivă.
Sindicaliştii din Coreea de Sud erau îngrijoraţi de mutarea producţiei în altă ţară după ce General Motors şi-a anunţat intenţiile de a produce următoarea generaţie a lui Cruze în altă fabrică.

Via Reuters

Comentarii (7)

  • Scrooge
    Speram sa nu mai foloseasca bordul de motocicleta.
    12 7
  • failure to launch the spark
    Speram sa intre in Top 20 la vanzari... pe segment.
    17 7
  • @Scrooge

    Esti prost informat,anul trecut Spark s-a clasat pe locul 12 la vanzari in clasa mini.
    10 7
  • Scrooge@jiji
    Nu ti-ar strica o pereche de ochelari
    5 5
  • To esec se numeste.
    13 11
  • @eu (Scrooge)

    Nu e un esec deloc,probabil ai citit alta carte...
    9 8
  • auto status
    Esec e cand iesi al 12-lea cand doar 10 care concureaza cu adevarat.
    1 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru