Fabrica Chevrolet

Miercuri, 31 Iulie 2013 | Modele noi

Chevrolet va lansa viitorul Spark în 2015

Lansarea următoarei generaţii a lui Chevrolet Spark a fost programată pentru 2015, spune o sursă din cadrul sindicatului GM din Coreea de Sud, citată de Reuters.
Miercuri, 07 Noiembrie 2012 | Industrie

GM va construi a doua generaţie a lui Cruze în Europa

Reprezentanţii General Motors au confirmat faptul că nu vor produce viitoarea generaţie a lui Chevrolet Cruze în Coreea de Sud. Modelul va fi produs şi într-o uzină din Europa, anunţă sindicaliştii GM.
Joi, 24 Mai 2012 | Industrie

GM nu va muta producţia Chevrolet în Europa

Şeful diviziei sud-coreene a General Motors, Sergio Rocha, a anunţat că producţia Chevrolet nu va fi mutată în Europa în viitorul apropiat.
Luni, 18 Iulie 2011 | Industrie

Coreea de Sud: Sindicaliştii GM au obţinut o primă de 6.140 de dolari

Salariaţii General Motors din Coreea de Sud au obţinut o primă record, de 6.140 de dolari, ce depăşeşte media obţinută de salariaţii mărcilor premium din Germania în 2010.
Joi, 05 Mai 2011 | Siguranta

America de Nord: Chevrolet recheamă în service toate Cruze-urile produse până acum

Chevrolet va rechema în service toate exemplarele Cruze pe care le-a fabricat în Statele Unite ale Americii pentru a verifica transmisiile automate şi sistemele de direcţie.
Marti, 30 Noiembrie 2010 | Industrie

Chevrolet a început producţia lui Volt

Fabrica GM din Hamtrack, Detroit, a început producţia lui Chevrolet Volt. Modelul are un consum anunţat de organismul american de protecţie a mediului la 3.92 litri la sută.
Miercuri, 17 Noiembrie 2010 | Industrie

GM creşte din nou producţia lui Volt pentru a răspunde cererii

Oficialii Chevrolet au anunţat că se confruntă cu o "cerere uriaşă" pentru Volt şi că le-au cerut partenerilor să îi ajute să crească producţia acestui model.

Tag-uri similare

Chevrolet, vehicule electrice, Chevrolet Volt, Volt, vehicul electric, productie Chevrolet, fabrica Chevrolet, comenzi Chevrolet
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru