GM creşte din nou producţia lui Volt pentru a răspunde cererii

De Sebastian Toma
Publicat Miercuri, 17.11.2010
Oficialii Chevrolet au anunţat că se confruntă cu o "cerere uriaşă" pentru Volt şi că le-au cerut partenerilor să îi ajute să crească producţia acestui model.

Oficialii General Motors au anunţat că vor creşte producţia lui Volt pentru a răspunde numărului neaşteptat de mare de comenzi pentru acest model. Cei mai buni clienţi sunt reprezentaţi de flote, cea mai mare comandă de flotă fiind de 12.000 de unităţi şi le aparţine celor de la GE. Din moment ce GE este una dintre companiile cu cele mai mari flote auto din Statele Unite ale Americii, sunt şanse ca noile Volt pe care le vor cumpăra aceştia să înlocuiască o parte însemnată a parcului auto al General Electric.

Aparent, Chevrolet va construi peste 55.000 unităţi Vol în următorii doi ani. Valoarea respectivă este dedusă în urma declaraţiilor făcute de oficialii GM, dar cota de producţie nouă a lui Volt nu a fost încă dezvăluită. Din moment ce GE a comandat mai multe unităţi Volt decât va produce GM în 2011, ne aşteptam la un pas important din partea constructorului american în decursul anului viitor pentru a răspunde prompt la comanda celor de la GE.

Coreenii de la LG Chem, responsabili de fabricarea bateriilor lui Volt, au fost contactaţi de oficialii GM în vederea creşterii producţiei.

Pentru ca întregul lanţ să funcţioneze, LG Chem trebuie să furnizeze un număr mult mai mare de baterii, neexistând posibilitatea colaborării cu un alt partener deoarece coreenii au un contract exclusiv pe şase ani cu GM pentru bateriile lui Volt.

Via | Wheelsunplugged

Comentarii (4)

  • asta-i ca la chinezi ... obligam companiile sa detina X autoturisme = China este cea mai mare piata...
    Americanii sunt mai "cuminti", ei dau declaratii de presa... si pe la spate, oamenii care controleaza banii, adevaratii bani, dau telefoane scurte si isi "roaga" partenerii sa dea o mana de ajutor la prostirea prostilor ...

    ... si astfel ajunge VOLT.. dintr-o masina de 2lei ( vechi ) sa nu faca fata vanzarilor ... mda... publicul vrea VOLT ... cu siguranta... da...
    3 9
  • publicul e spalat pe creier sa vrea volt... avand impresia ca de maine nu mai mor focile daca il cumpara cu multi bani :)
    3 6
  • hmm
    lauda de sine...etc etc
    0 3
  • vrajeala
    GM se va lista la bursa, si baietii trag tare sa "urce" actiunile..... LEAF, FIT EV se vor vinde bine, nu VOLT :)
    1 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru