Chevrolet Spark

Vineri, 23 Octombrie 2015 | O lume nebuna

Pizza nu va mai fi livrată niciodată rece: s-a lansat prima flotă de mașini cu un cuptor integrat

Pentru ca pizza să ajungă mereu caldă la destinație, o companie de livrare a celebrului produs italian a cumpărat o flotă de mașini care au integrate un cuptor.
Joi, 02 Aprilie 2015 | Modele noi

Chevrolet Spark: noua generaţie a modelului urban a debutat oficial

Chevrolet a dezvăluit oficial în cadrul Salonului Auto de la New York noua generaţie a modelului Spark. Propunerea americanilor constă într-un design evoluat şi un motor pe benzină ce poate fi comandat şi cu transmisie automată.
Luni, 09 Martie 2015 | Modele noi

Prima schiță a noii generații Chevrolet Spark

Chevrolet a publicat o primă imagine de tip teaser a viitoarei generații Spark. Modelul urban, care a înlocuit la noi vechiul Matiz, se va lansa luna viitoare, însă va ocoli continentul european.
Miercuri, 31 Iulie 2013 | Modele noi

Chevrolet va lansa viitorul Spark în 2015

Lansarea următoarei generaţii a lui Chevrolet Spark a fost programată pentru 2015, spune o sursă din cadrul sindicatului GM din Coreea de Sud, citată de Reuters.
Joi, 14 Februarie 2013 | Modele noi

Chevrolet Spark electric vine la Geneva în versiunea de serie

Chevrolet va aduce la Geneva versiunea de serie a lui Spark EV în premieră europeană. Aceasta dezvoltă 130 CP şi 540 Nm, iar americanii promit cea mai bună autonomie din segment.
Marti, 29 Ianuarie 2013 | Intern

Chevrolet Spark facelift costă 8736 de euro în România

Chevrolet a lansat noul Spark facelift în România. Preţul modelului de oraş pleacă de la 8736 de euro şi este valabil pentru versiunea de 68 de cai putere în echiparea standard LS.
Marti, 27 Noiembrie 2012 | Modele noi

Chevrolet Spark EV: versiunea electrică a lui Spark vine cu 130 CP

Chevrolet lansează la Salonul Auto de la Los Angeles versiunea electrică a lui Spark. Este cea mai puternică şi performantă variantă de motorizare disponibilă pe cel mai mic model Chevrolet.
Vineri, 16 Noiembrie 2012 | Modele noi

Chevrolet Spark electric - informaţii şi fotografii oficiale

Chevrolet a dezvăluit astăzi primele imagini şi informaţii ale noului Spark electric. Modelul de serie are 130 de cai putere şi urmează a fi dezvăluit în cadrul Salonului Auto de la Los Angeles.
Marti, 28 August 2012 | PARIS 2012

Chevrolet Spark facelift - primele imagini ale surprizei pentru Paris

Chevrolet Spark facelift debutează oficial în cadrul Salonului Auto de la Paris. Modelul american adoptă o serie de modificări estetice discrete şi un interior revizuit.
Joi, 21 Iunie 2012 | Tehnologie

Chevrolet Spark şi Sonic vor fi primele modele care vor integra Siri

Chevrolet Spark şi Sonic ar putea fi primele modele din lume care vor integra butonul care activează funcţia Siri de la Apple. Acesta va permite controlul vocal al sistemul audio şi al sistemului multimedia al vehiculului.
Joi, 12 Aprilie 2012 | Industrie

Europa: Cotă de piaţă record pentru Chevrolet în primul trimestru al anului

Divizia europeană a mărcii Chevrolet sărbătoreşte cel mai bun prim trimestru din istorie, având o cotă de piaţă record, de 1.36 procente. Vânzările Chevrolet în Europa au crescut cu 7.8 procente în primul trimestru al anului.
Marti, 28 Februarie 2012 | Industrie

FEATURE: Cele mai vândute maşini din lume în 2011: locul întâi - Corolla, Dacia Logan pe 36

În 2011, cel mai bine vândut model din întreaga lume poartă marca Toyota. Acesta este urmat în clasamentul modelelor best-seller de modele de la Ford şi Volkswagen.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 14 Noiembrie 2011 | LOS ANGELES 2011

Chevrolet Spark rupe barierele şi intră pe piaţa din SUA

Spark, cel mai mic model din gama Chevrolet, va debuta şi pe piaţa din Statele Unite ale Americii, urmând să fie prezentat la Salonul Auto de la Los Angeles.
Vineri, 28 Octombrie 2011 | Modele noi

Chevrolet Spark electric devine cea mai puternică versiune a modelului de oraş: 114 CP

Versiunea electrică a lui Chevrolet Spark, care va fi lansată peste doi ani, va deveni cea mai puternică variantă de motorizare din gama oferită de constructorul american.
Vineri, 07 Octombrie 2011 | Analiza Automarket

ANALIZĂ: 2012 va fi anul maşinilor mini de oraş - apar 10 modele complet noi

Trioul VW Up-Skoda Citigo-Seat Mii va fi dublat în 2012 de cea de-a doua generaţie a grupului Citroen C1-Toyota Aygo-Peugeot 108. La acestea se adaugă alte patru modele noi, totalul modelelor de oraş disponibile în cel mai mic segment de pe piaţă ajungând la 15.
Joi, 23 Iunie 2011 | Concepte

Chevrolet a dezvăluit în India un Spark electric

General Motors a expus zilele acestea la New Delhi prototipul unui Spark electric, propulsat de un motor cu emisii zero, de 60 de cai putere.
Miercuri, 11 Mai 2011 | Intern

Chevrolet a donat două Spark-uri organizaţiei SOS Satele Copiilor din Bucureşti

Chevrolet îşi aniversează centenarul prin donarea a 100 de automobile organizaţiei SOS Satele Copiilor. În România, organizaţia va primi 4 automobile Chevrolet, două fiind livrate în Bucureşti.
Miercuri, 13 Aprilie 2011 | Modele noi

INDIA: Chevrolet a creat cel mai performant motor diesel din clasa sa

Piaţa din India va primi cel mai puternic motor diesel de un litru din lume. Motorul va fi oferit pe Chevrolet Beat (Spark) şi dezvoltă 100 Nm încă de la 1.250 rpm. Deocamdată, doar indienii se vor bucura de el, deoarece respectă doar normele Euro 4.
Sambata, 26 Martie 2011 | Intern

Chevrolet donează un Cruze organizaţiei SOS Satele Copiilor din Sibiu

Chevrolet împlineşte anul acesta 100 de ani de la înfiinţare şi pentru a sărbători frumoasa vârstă, constructorul american va dona 100 de automobile organizaţiei SOS Children's Village. În România, primii care s-au bucurat de această donaţie sunt copiii de la Sibiu, care au primit în dar un Chevrolet Cruze.
Joi, 17 Februarie 2011 | Industrie

Chevrolet Europa: "Vrem să vindem un milion de maşini în 2015"

Preşedintele Chevrolet Europa, Wayne Brannon, a declarat că intenţionează să vândă un milion de vehicule pe an, până în 2015, pe piaţa auto a Bătrânului Continent.

Tag-uri similare

GM, vanzari, Chevrolet, General Motors, siguranta, Opel Astra, Mazda3, EuroNCAP, BMW X1, Citroen DS3
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru