Chevrolet Spark electric devine cea mai puternică versiune a modelului de oraş: 114 CP

De Mircea Meșter
Publicat Vineri, 28.10.2011
Versiunea electrică a lui Chevrolet Spark, care va fi lansată peste doi ani, va deveni cea mai puternică variantă de motorizare din gama oferită de constructorul american.

Chevrolet a anunţat într-un omunicat de presă câteva dintre detaliile tehnice ale viitorului Spark EV, versiunea 100% electrică a modelului de oraş din gama constructorului american. Astfel, conform datelor tehnice oficiale, viitorul Chevrolet Spark EV va dispune de un motor electric care va dezvolta 114 CP (85 kW).

În aceste condiţii, versiunea electrică a lui Spark va deveni cea mai puternică motorizare pe care clienţii o vor putea comanda pe modelul de oraş. La această oră, cel mai puternic motor pe benzină de care dispune Spark are o cilindree de 1.2 litri şi 81 de cai putere.

Noul Spark EV va fi disponibil pe piaţă începând cu anul 2013, urmând să fie produs la uzina americană pe care Chevrolet o are în Maryland.

via | Chevrolet

Comentarii (3)

  • mai urata cu grila mare
    1 6
  • Spark de 114 CP
    De abia astept sa apara pe sosele asemenea modele sa le dea "fum" smecherilor cu Audi-uri sau BMW-uri cu motoare diesel puturoase, de 2-3 litri... :))
    4 2
  • Te duci cam departe...., chiar crezi ca dai fum la audi sau bmw, cu cutia asta?
    0 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru