Chevrolet a donat două Spark-uri organizaţiei SOS Satele Copiilor din Bucureşti

De Sebastian Toma
Publicat Miercuri, 11.05.2011
Chevrolet îşi aniversează centenarul prin donarea a 100 de automobile organizaţiei SOS Satele Copiilor. În România, organizaţia va primi 4 automobile Chevrolet, două fiind livrate în Bucureşti.

Chevrolet a început o campanie de donare de automobile organizaţiei internaţionale "SOS Satele Copiilor". Marca americană va dona patru automobile Chevrolet organizaţiei SOS Satele Copiilor din România, trei fiind deja livrate. Primul a fost un Chevrolet Cruze, livrat organizaţiei din Sibiu, iar următoarele două sunt Spark, livrate organizaţiei din Bucureşti. La fel ca în cazul modelului Cruze livrat în Sibiu, cele două exemplare Spark vor beneficia de întreţinere gratuită pentru 100.000 de kilometri, "marcată" printr-un certificat special acordat oficialilor organizaţiei respective.

"Aşa cum anunţam la începutul anului, Chevrolet a ales să-şi sărbătorească centenarul dăruind 100 de maşini organizaţiei SOS Satele Copiilor din Europa. Astăzi oferim cu bucurie încă două din cele patru maşini care vor fi donate în România.”, a declarat Cătălin Manta, Country Manager Chevrolet România.

Preşedintele Organizaţiei SOS Satele Copiilor România, Dl.

Mihai Neguţ a ţinut să sublinieze utilitatea celor două modele care vor fi folosite în programele organizaţiei. Legat de donaţia Chevrolet, Dl. Neguţ a adăugat: "Vă urez să aveţi de o sută de ori mai multe vânzări şi vă transmit o sută de mii de mulţumiri din partea SOS Satele Copiilor pentru iniţiativa Chevrolet."

Chevrolet va oferi organizaţiei SOS Satele Copiilor 20 de autovehicule de oraș Spark, 20 de Aveo hatchback, 20 de unităţi Cruze, 20 de exemplare ale monovolumului Orlando cu 7 locuri şi 20 de SUV-uri Captiva cu 7 locuri. SOS Satele Copiilor România este o organizaţie umanitară, care ocroteşte copiii care nu pot fi îngrijiţi de proprii părinţi, asigurându-le o familie substutivă şi un cămin permanent, până la integrarea lor socială şi profesională sau până la reintegrarea lor în familia naturală. Cele două automobile Spark au fost donate de Chevrolet în parteneriat cu dealerul său, Di-Bas.

Via | Chevrolet

Foto | Ciprian Mihai

Comentarii (1)

  • BRAVO
    O campanie de laudat! Are intradevar substanta prin numarul de vehicole livrate,diversitatea lor si grija de dupa livrare,un lucru pe care nu il intalnesti prea des!
    3 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru