Chevrolet Spark rupe barierele şi intră pe piaţa din SUA

De Sebastian Toma
Publicat Luni, 14.11.2011
Spark, cel mai mic model din gama Chevrolet, va debuta şi pe piaţa din Statele Unite ale Americii, urmând să fie prezentat la Salonul Auto de la Los Angeles.

Chevrolet a introdus modelul Spark şi pe piaţa din Statele Unite ale Americii. Debutul va avea loc la Salonul Auto de la Los Angeles. Pe lângă motorizările sale economice, modelul se mândreşte cu titlul de "singurul model din segment care oferă un touchscreen color, de şapte inch, capabil să afişeze navigaţie bazată pe smartphone, contacte pentru apeluri handsfree şi lista de melodii disponibile pe diverse medii de stocare utilizate". În standard, Spark-ul american are 10 airbag-uri şi este echipat cu un motor pe benzină de 1.2 litri şi cu o transmisie manuală cu cinci trepte.

Sistemul multimedia utilizat de Spark în SUA se numeşte MyLink şi prezintă o serie de personalizări cu servicii precum Pandora şi Stitcher, care oferă radio prin internet. Pe lângă MyLink, Spark va fi oferit cu o garanţie de cinci ani şi 160.000 de kilometri pentru trenul de propulsie, alături de celebrul sistem OnStar. Între timp, versiunea europeană a lui Spark este deja disponibilă pe numeroase alte pieţe şi a primit o serie de distincţii de siguranţă şi de design.

"Spark este pentru clienţii care vor mai mult decât o maşină ”drăguţă”.

Este pentru cei care vor o maşină care poate fi personalizată, cei care sunt dinamici şi mereu la modă şi pentru cei care vor să facă o achiziţie value. Exteriorul vibrant al lui Spark şi culorile vii de la interior fac o declaraţie în materie de modă şi ne arată că modelul este accesibil, sigur, manevrabil şi foarte eficient.", a declarat Chris Perry, vicepreşedinte al departamentului global de strategie şi marketing de la Chevrolet.

Pe piaţa din România, Chevrolet Spark este oferit cu două motorizări şi are un preţ de pornire de 8.210 euro cu TVA inclus.

Via | Chevrolet

Comentarii (6)

  • Claudiu
    Daca va avea doar cutie manuala nu cred ca vor vinde prea multe in SUA, cutia automata este baza.
    1 3
  • Excelent!!! Notite:
    ONN:
    1.masina arata excelent la exterior. Mult mai bine decat versiunea europeana.
    2. Sistemul de navigatie fara alte buteoane alaturate este frumos integrat
    in bord. Si chiar asa: este aproape singura masina di segment (A) care ara asa ceva: Nu am vazut la alta masina asa ceva.
    3.Ce am ramarcat: oglinzile, mai mici decat versiunea europeana, sunt de la Opel Insignia.

    OFF: Acum masinile din America au aspect mai frumos decat masinile din Europa. Chiar si masini din Europa lansate in America au aspect mai frumos:

    http://www.automarket.ro/stiri/galerie-foto-honda-insight-facelift-va-debuta-in-sua-la-los-angeles-41640.html
    1 0
  • dubfire
    lol
    @lorinczi.thomas.....ai fumat ceva?.....ai dreptate masinile din SUA sunt mai mari si mai patrate, iar cele europene au preturile mai mici decat acolo pt ca au mult mai putine optiuni decat cele din Europa...pt cine nu crede poate sa se uite pe siturile americane ale masinilor europene, sau la dealerii americani pe site.
    Masina asta nu o sa o cumpere nimeni aici in America chiar daca are Facebook si Twitter pe ea (asta e una din strategiile americanilor cand nu pot concura cu alte firme....iti pun Facebook pe masina). Stau in NY si aci nu vezi pe strada intr-o zi mai mult de un Smart sau un Fiat 500 si aici sunt o gramada de europeni care ar putea sa le cumpere...cu cat te duci mai in interiorul tarii cu atat vezi mai putine, pt ca ei cumpara Ford F-150 nu ca ar avea nevoie de el, ci pt ca e mare
    0 4
  • @dubfire
    .... asa cum zici , si eu tot in NY stau
    americanii nu vor trece la clase asa mici nicicand
    si aia ca masinile americane sunt mai frumoase decat cele europene e ca nuca-n gard
    si referitor la masina asta .... e groaznic de urata
    0 4
  • Clar,versiunea americana arata mai bine decat cea europeana.
    Sunt de acord cu Lorinczi.Thomas, versiunile pentru america sunt mai frumoase decat cele pt europa. E valabil pt toate marcile.......
    3 0
  • dubfire
    "iar cele europene au preturile mai mici decat acolo pt ca au mult mai putine optiuni decat cele din Europa"

    Asta m-a amuzat. Dar tot am ramas in dilema.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru