Chevrolet donează un Cruze organizaţiei SOS Satele Copiilor din Sibiu

De Cornel Șocariciu
Publicat Sambata, 26.03.2011
Chevrolet împlineşte anul acesta 100 de ani de la înfiinţare şi pentru a sărbători frumoasa vârstă, constructorul american va dona 100 de automobile organizaţiei SOS Children's Village. În România, primii care s-au bucurat de această donaţie sunt copiii de la Sibiu, care au primit în dar un Chevrolet Cruze.

Odată cu sărbătorirea centenarului, constructorul american Chevrolet a decis să ofere 100 de cadouri organizaţiei SOS Children's Village. Programul a debutat pe 22 februarie şi se va încheia pe 3 noiembrie, dată la care a fost înfiinţată compania de Louis Chevrolet şi Willian Durant. Chevrolet va oferi organizaţiei SOS Children's Villages 20 de autovehicule de oraș Spark, 20 de Aveo hatchback, 20 de unităţi Cruze, 20 de exemplare ale monovolumului Orlando cu 7 locuri şi 20 de SUV-uri Captiva cu 7 locuri.

În România, Chevrolet va dona patru automobile, iar primul dintre acesta a poposit pe 24 martie la Sibiu. Copiii şi reprezentanţii organizaţiei SOS Satele Copiilor au fost bucuroşi să primească un Chevrolet Cruze şi să ia parte la aniversarea celor 100 de ani de existenţă Chevrolet, iar distribuitorul constructorului american din Sibiu a anunţat că va oferi întreţinere gratuită până la 100.000 kilometri. Autovehiculul va fi utilizat de asistenţii sociali ai Centrului de Consiliere şi Sprijin pentru Copii şi Părinţi din Cisnădie.

"Suntem foarte bucuroşi să putem oferi un Chevrolet Cruze Organizaţiei SOS Satele Copiilor şi să fim alături de aceasta în efortul de a susţine interesele, drepturile şi nevoile copiilor", a declarat Cătălin Manta, Country Manager Chevrolet România.

Mihai Neguţ, preşedintele SOS Satele Copiilor a fost cel care a primit cheile maşinii.

"Ne bucură parteneriatul încheiat între Chevrolet si SOS Satele Copiilor România şi sperăm să avem o colaborare frumoasă şi fructuoasă. Primul pas a fost deja facut aici, astăzi. Mulţumim în numele celor peste 240 de copii beneficiari ai Centrului de Consiliere şi Sprijin pentru Copii şi Părinţi Cisnădie pentru această maşină. Cu ajutorul ei, echipa proiectului se va putea deplasa în timp util la domiciliul familiilor din care provin copiii sau îi va putea aduce la sediul Centrului unde au loc toate activităţile educative şi de consiliere pe care aceasta le desfaşoară. La mulţi ani, Chevrolet", au fost declaraţiile oferite de Mihai Neguţ.

Via | Chevrolet

Comentarii (3)

  • Bobitza
    @Bravo Chevrolet
    Un gest foarte frumos.
    10 0
  • hmmmm
    lasati prostiile....daca vreti sa ajutati dati bani de care sa se poata folosi.....Chevrolet face publicitate si de pe spatele copiilor aia.A fost cineva pana la ei ....sa vada ce drum este acolo>(s-ar bucura mai mult toata lumea daca s-ar investi banii cu rost)Anyway conducerea detine o Noua skoda octavia....tot alba!
    0 5
  • adrian balan
    este un sat plin de copiii esti destul de ingrijit dar nu prea iti indeplineste toate dorintele
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru