Pizza nu va mai fi livrată niciodată rece: s-a lansat prima flotă de mașini cu un cuptor integrat

de Bogdan Mirică
Vineri, 23.10.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Pentru ca pizza să ajungă mereu caldă la destinație, o companie de livrare a celebrului produs italian a cumpărat o flotă de mașini care au integrate un cuptor.

Pentru că tuturor ne place pizza, mai ales atunci când o primim acasă, este esențial ca ea să ajungă cât mai repede la destinație. De cele mai multe ori, cei care livrează la domiciliu folosesc scutere sau mașini foarte mici pentru a se strecura repede prin orașele aglomerate.

Chiar și așa, riscul de a primi o pizza rece este destul de mare. Motiv pentru care una dintre cele mai mari companii de livrare din lume, Pizza Domino, a recurs la o soluție ingenioasă. Împreună cu General Motors și alte două companii specializate în personalizarea mașinilor, Domino a gândit un nou vehicul pentru livrarea produselor proaspete.

Bazându-se pe actuala generație Chevrolet Volt, Domino și General Motors au dat naștere unui cuptor de pizza pe roți. Mai exact, mașina de serie a primit în partea din spate un cuptor pentru a păstra pizza la temperatura ideală. Nu lipsesc nici suporturile speciale pentru băuturi, șervețele, sosuri și alte produse care însoțesc celebra mâncare italiană.

Esential 80 de cutii de pizza vor putea fi transportate într-un singur Chevrolet DXP.
85 de cai putere oferă motorul pe benzină a fiecărei mașini de livrare Domino.
Botezat Chevrolet DXP, modelul creat special poate transporta până la 80 de cutii de pizza, ceea ce face ca mașina să fie ideală pentru livrarea mai multor comenzi.
Noul instrument de livrare al celor de la Domino va putea fi recunoscut ușor prin oraș, fiind vopsit în culorile tradiționale ale pizzeriei. Mai mult, pentru ca mașina să fie și mai bine văzută în trafic, GM a instalat un proiector pentru logo-ul companiei pe asfalt.

Propulsia va fi asigurată de un motor de 1.2 liri și 85 de cai putere, ceea ce va face ca micul Spark să fie o propunere economică pentru companie. Pe lângă dotările de bun simț instalate pe o mașină din acest segment, Spark va beneficia și de sistemul OnStar, care îi va ajuta pe șoferi să găsească mai repede adresele.

Domino Pizza nu este la prima metodă inedită de promovare. În trecut, compania a încercat să livreze pizza cu drone create special și a primit comenzi chiar și pe Twitter. Primele mașini cu un cuptor integrat vor începe livrările începând cu luna viitoare, în Statele Unite.

via newspress (înreg.)

Comentarii (2)

  • cred ca voiati sa spuneti chevrolet spark, nu volt ;)
    2 0
  • Andrei
    Mai logic era deva gen Renault Twizy , cu locul din spate transformat in cuptor .
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru