Aveo

Miercuri, 31 Iulie 2013 | Modele noi

Chevrolet va lansa viitorul Spark în 2015

Lansarea următoarei generaţii a lui Chevrolet Spark a fost programată pentru 2015, spune o sursă din cadrul sindicatului GM din Coreea de Sud, citată de Reuters.
Luni, 18 Februarie 2013 | Modele noi

Chevrolet MyLink va integra asistentul personal Siri începând cu luna martie

Chevrolet este printre primele mărci care va oferi funcţia "Eyes Free integration" a asistentului personal Siri pe automobilele echipate cu sistemului multimedia MyLink.
Vineri, 12 Octombrie 2012 | Industrie

Chevrolet: Vânzările şi cota de piaţă din Europa au crescut în primele nouă luni ale anului

În ciuda declinului de opt procente al pieţei auto din Europa, vânzările Chevrolet au crescut cu 2.3 procente în primele nouă luni ale anului.
Luni, 03 Septembrie 2012 | General

Chevrolet Aveo a terminat Mongol Rally, o cursă de 14.500 kilometri

Echipa Chevrolet Aveo înscrisă în Mongol Rally a încheiat aventura trecând linia de sosire din Ulan Bator, după ce a parcurs 14.500 kilometri.
Joi, 21 Iunie 2012 | Tehnologie

Chevrolet Spark şi Sonic vor fi primele modele care vor integra Siri

Chevrolet Spark şi Sonic ar putea fi primele modele din lume care vor integra butonul care activează funcţia Siri de la Apple. Acesta va permite controlul vocal al sistemul audio şi al sistemului multimedia al vehiculului.
Joi, 12 Aprilie 2012 | Industrie

Europa: Cotă de piaţă record pentru Chevrolet în primul trimestru al anului

Divizia europeană a mărcii Chevrolet sărbătoreşte cel mai bun prim trimestru din istorie, având o cotă de piaţă record, de 1.36 procente. Vânzările Chevrolet în Europa au crescut cu 7.8 procente în primul trimestru al anului.
Luni, 13 Februarie 2012 | Feature

Test comparativ în clasa mică: Chevrolet Aveo vs. Hyundai i20

Automarket a avut în grijă timp de trei luni două maşini de clasă mică cu motorizări identice: Hyundai i20 1.2 şi Chevrolet Aveo 1.2. Nu am putut rezista tentaţiei de a face şi un test comparativ.
Marti, 31 Ianuarie 2012 | Siguranta

EuroNCAP: lista celor mai sigure maşini testate în 2011

EuroNCAP a anunţat campionii la siguranţă în 2011. Organismul independent remarcă creşterea nivelului de siguranţă al vehiculelor testate şi anunţă înăsprirea criteriilor de testare la impactul cu pietonii.
Duminica, 24 Iulie 2011 | Economic

Chevrolet obţine vânzări record în primul semestru al lui 2011

Constructorul american Chevrolet a reuşit să vândă 2.35 de milioane de automobile în întreaga lume în primul semestru al lui 2011.
Vineri, 03 Iunie 2011 | Intern

Chevrolet a dezvăluit detaliile complete ale noului Aveo

Chevrolet a dezvăluit detaliile tehnice ale lui Aveo. Cea mai ieftină versiune costă 9.630 de euro cu TVA inclus în România.
Miercuri, 02 Martie 2011 | GENEVA 2011

GENEVA LIVE: Standul Chevrolet, pregătit de aniversarea centenarului

Chevrolet a venit la Geneva cu versiunea europeană a lui Camaro, cu noul Cruze hatchback şi cu noua generaţie a lui Aveo în versiunea sedan.
Marti, 08 Februarie 2011 | GENEVA 2011

Noul Chevrolet Aveo Sedan debutează la Geneva

Chevrolet va prezenta la Salonul Auto de la Geneva noul Aveo Sedan. Modelul prezintă o serie de caracteristici interesante care ar trebui să atragă clienţii europeni interesaţi de berline de segment mic.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 25 Ianuarie 2011 | Video

VIDEO: Despre noul Aveo, cu designerii modelului Chevrolet

Designerii care au creat liniile exterioare şi interioare ale noii generaţii Aveo (Sonic în SUA) ne explică logica din spatele acestora.
Marti, 11 Ianuarie 2011 | Industrie

Rezultate record pentru Chevrolet în Europa în 2010

Anul 2010 reprezintă cel mai înalt nivel în materie de vânzări şi cotă de piaţă realizat de cei de la Chevrolet de la debutul pe piaţa europeană. Cel mai bine vândut model este Spark.
Marti, 30 Noiembrie 2010 | Modele noi

Chevrolet ar putea introduce transmisii CVT pentru modelele compacte şi mini

Chevrolet Cruze, Aveo şi Spark ar putea primi transmisii cu variaţie continuă în termen de doi ani. Noile transmisii vor reduce consumul de carburant al modelelor GM.
Luni, 25 Octombrie 2010 | Autoipoteze

Chevrolet pregăteşte un SUV compact bazat pe Aveo

În timp ce Opel lucrează la o versiune SUV a lui Corsa, cei de la Chevrolet vor crea şi ei o versiune SUV a lui Aveo. Potrivit oficialilor Chevrolet, modelul nu se va lupta cu echivalentul său de la Opel.
Vineri, 17 Septembrie 2010 | Video

7xVIDEO: Noutăţile Chevrolet la Salonul Auto de la Paris

Cei de la Chevrolet au lansat şapte clip-uri video de prezentare ale modelelor pe care le vor aduce la Salonul Auto de la Paris. După cum ştiţi, acestea sunt Orlando, Captiva facelift, Aveo facelift şi Cruze hatchback.
Miercuri, 08 Septembrie 2010 | PARIS 2010

OFICIAL: Iată noul Chevrolet Aveo

Cei de la Chevrolet au prezentat primele imagini oficiale ale noului Aveo, model care va debuta la Salonul Auto de la Paris din această toamnă.
Sambata, 28 August 2010 | Modele noi

Chevrolet ar putea aduce la Paris Cruze hatchback

Constructorul american Chevrolet ar putea veni la Paris alături de un concept care prefigureză versiunea de serie a lui Cruze hatchback.
Luni, 23 August 2010 | Modele noi

GM se gândeşte din nou la versiuni de performanţă ale lui Cruze şi Aveo

Noua conducere a departamentului de marketing de la General Motors ar putea regândi strategia privind modelele de performanţă bazate pe Cruze şi Aveo.

Tag-uri similare

Volkswagen, Renault, Nissan, Dacia, Citroen, Opel, Fiat, Honda, Skoda, Peugeot
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru