Chevrolet ar putea aduce la Paris Cruze hatchback

De Cornel Șocariciu
Publicat Sambata, 28.08.2010
Constructorul american Chevrolet ar putea veni la Paris alături de un concept care prefigureză versiunea de serie a lui Cruze hatchback.

Salonul Auto de la Paris din această toamnă va fi plin de surprize pentru fanii tuturor brandurilor. Există zvonuri conform cărora americanii de la Chevrolet vor expune conceptul care prefigurează o versiune de serie a lui Cruze hatchback. "Vor exista câteva noutăţi la Paris în dreptul standului Chevrolet", au declarat oficialii Holden, fratele australian de concern al americanilor.

Cei de la Holden nu au vrut să confirme zvonurile existente şi au declarat că preferă să lase aceste lucruri pe seama omologilor americani. Versiunea de serie a lui Cruze hatchback va fi produsă pe platforma Delta II şi îşi va face debutul pe piaţa auto în a doua jumătate a anului 2011.

De asemenea, oficialii Chevrolet vor veni la Paris însoţiţi de noul Aveo şi de noua generaţie a crossover-ului Orlando. Acesta din urmă este primul monovolum pe care americanii îl vor vinde în Europa, comericializarea lui urmând să înceapă în prima jumătate a anului viitor. 

Via | Leblogauto

Comentarii (1)

  • ...nu stiu daca ar fi potrivit ...si asta nu insemna ca daca australienii ar recurge la asta ...atunci sigur ar aparea si-n europa....in fine modelul acesta care deocamdata e....arata foarte bine imi place mult e fain
    6 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru