Chevrolet Cruze hatchback

Joi, 07 Ianuarie 2016 | Modele noi

Vă e dor de Chevrolet Cruze? În SUA tomai s-a lansat varianta hatchback a noii generații

Chevrolet a dezvăluit noua generație a modelului Cruze hatchback. Modelul american are un portbagaj încăpător și un motor turbo de 1.4 litri.
Miercuri, 02 Martie 2011 | GENEVA 2011

GENEVA LIVE: Standul Chevrolet, pregătit de aniversarea centenarului

Chevrolet a venit la Geneva cu versiunea europeană a lui Camaro, cu noul Cruze hatchback şi cu noua generaţie a lui Aveo în versiunea sedan.
Luni, 28 Februarie 2011 | GENEVA 2011

GENEVA 2011: Top 10 premiere mondiale

Salonul Auto de la Geneva urmează să prezinte cele mai importante noutăţi ale constructorilor care activează pe piaţa din Europa. Iată zece modele interesante care vor debuta la salonul elveţian.
Joi, 24 Februarie 2011 | GENEVA 2011

OFICIAL: Iată noul Chevrolet Cruze hatchback

Chevrolet a prezentat noul Cruze hatchback înainte de debutul public de la Salonul Auto de la Geneva. Aspectul modelului este foarte apropiat de cel al conceptului care l-a prefigurat.
Marti, 01 Februarie 2011 | GENEVA 2011

OFICIAL: Chevrolet Cruze hatchback debutează la Geneva

Chevrolet a anunţat astăzi lansarea oficială a derivatului Cruze hatchback în cadrul Salonului Auto de la Geneva, în luna martie.
Vineri, 01 Octombrie 2010 | PARIS 2010

LIVE PARIS 2010: Noutăţi importante la standul Chevrolet

Standul de la Paris al mărcii Chevrolet a fost unul dintre cele mai animate, divizia europeană a brandului american venind cu noutăţi importante. Cruze hatchback, noul Aveo şi Captiva facelift au fost atracţiile principale.
Sambata, 28 August 2010 | Modele noi

Chevrolet ar putea aduce la Paris Cruze hatchback

Constructorul american Chevrolet ar putea veni la Paris alături de un concept care prefigureză versiunea de serie a lui Cruze hatchback.

Tag-uri similare

Chevrolet, Cruze, Chevrolet Cruze, Salonul Auto de la Paris, Chevrolet Aveo, Aveo, Orlando, Chevrolet Orlando, Chevrolet Cruze hatchback, Cruze hatchback
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru