OFICIAL: Chevrolet Cruze hatchback debutează la Geneva

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 01.02.2011
Chevrolet a anunţat astăzi lansarea oficială a derivatului Cruze hatchback în cadrul Salonului Auto de la Geneva, în luna martie.

Esential

400 de litri este volumul portbagajului viitorului Cruze hatchback.

Chevrolet se va folosi de ediţia cu numărul 81 a Salonului Auto de la Geneva pentru a dezvălui publicului primul derivat din gama Cruze. Este vorba despre varianta cu cinci uşi a sedanului compact, inspirată puternic de conceptul Cruze Hatchback, expus în toamna anului trecut la Salonul Auto de la Paris.

Wayne Brannon, preşedinte şi director executiv Chevrolet Europa, a declarat că lansarea lui Cruze hatchback reprezintă un pas critic pe piaţa din Europa. "Modelele hatchback joacă un rol critic pe multe pieţe. În total, segmentul de autovehicule compacte din Europa reprezintă aproximativ un sfert din piaţa totală, în timp ce modelele hatchback reprezintă aproximativ 65% din acel volum. Noul Cruze hatchback întăreşte dorinţa Chevrolet de a fi considerată una dintre principalele mărci din Europa şi este un autovehicul care are un raport calitate-preţ mai bun decât al unor concurenţi mai cunoscuţi", a concluzionat Brannon.

Noul Cruze cu cinci uşi va fi construit pe baza aceleiaşi structuri de tip monococă, recunoscut pentru nivelul ridicat de stabilitate şi soliditate.

Compactul va oferi chiar şi în această variantă un portbagaj încăpător, care poate înghiţi până la aproape 400 de litri. Nu va lipsi nici bancheta spate rabatabilă fracţionat, 60/40, ce va uşura creşterea volumului portbagajului.

Noul Cruze hatchback va debuta pe piaţa europeană la jumătatea anului , moment în care vor fi anunţate şi preţurile de lansare.

via | Chevrolet România

Comentarii (2)

  • Cruze
    tocmai ce l'am admirat pe europeana(sedanul normal),l'am avut cam 50-60km in fata mea.
    Arata foarte bine , atat in varianta sedan cat si hatch'.
    Ma intreb, se conduce la fel de bine pe cat arata?
    Daca raspunsul e da, atunci jos palaria
    11 1
  • auch!
    Unul dintre cele mai reusite posterioare de hatchback ever!
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru