Vă e dor de Chevrolet Cruze? În SUA tomai s-a lansat varianta hatchback a noii generații

de Bogdan Mirică
Joi, 07.01.2016
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Chevrolet a dezvăluit noua generație a modelului Cruze hatchback. Modelul american are un portbagaj încăpător și un motor turbo de 1.4 litri.

Tot la CES 2016, Chevrolet a lansat și noua generație Cruze hatchback, așteptată inițial la Salonul de la Detroit. Varianta de caroserie vine la șase luni de la debutul sedanului, în vara lui 2015. Din păcate, deși se bucurau de un succes considerabil pe piața europeană, ambele modele au fost retrase de pe Bătrânul Continent, odată cu plecarea Chevrolet.

Noul Chevrolet Cruze este mult mai sportiv decât vechea generație, vândută și la noi. Aspectul frontal este mult mai agresiv, farurile sunt mai ascuțite, iar posteriorul beneficiază de un eleron proeminent pentru a inspira același spirit sportiv.

Esential 524 de litri este capacitatea portbagajului noului Cruze hatchback.
153 de cai putere oferă motorul noului Cruze.
8 secunde îi sunt necesare noului Cruze pentru a ajunge la 100 de km/h.
Portbagajul a crescut în dimensiuni și însumează acum 524 de litri în condiții normale de depozitare.
Dacă se rabatează bancheta, volumul total ajunge la 1198 de litri.

Pe piața din SUA, noul Cruze hatchback va fi oferit alături de un motor pe benzină, cu patru cilindri, de 1.4 litri, capabil să dezvolte 153 de cai putere la 5600 de rotații și un cuplu de 240 Nm la 2000 de rotații. Alături de o cutie manuală sau una automată, ambele cu șase trepte, hatchback-ul accelerează de la 0 la 100 de km/h în doar 8 secunde și promite un consum mediu de 5.8 litri/100 de km.

Pe lista de noutăți tehnologice, Chevrolet a inclus suport pentru Apple CarPlay și Android Auto, numeroase sisteme de siguranță și asistență și volan, scaune față și scaune spate încălzite.

Comentarii (3)

  • Ce chinezarie de consola centrala!!! Pacat de restul aspectului "Opel Astra".
    4 27
  • Un hatch superb,arata mai bine decât Astra.
    21 4
  • da arata bine parca niste influente kia...
    9 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru