Rezultate record pentru Chevrolet în Europa în 2010

De Sebastian Toma
Publicat Marti, 11.01.2011
Anul 2010 reprezintă cel mai înalt nivel în materie de vânzări şi cotă de piaţă realizat de cei de la Chevrolet de la debutul pe piaţa europeană. Cel mai bine vândut model este Spark.

Chevrolet s-a bucurat de rezultate excepţionale în Europa în 2010. Marca de origine americană a înregistrat cea mai mare cotă de piaţă de până acum în Europa – 2.5%, cea mai mare cotă trimestrială din istorie pe Bătrânul Continent – 2.7% şi cea mai mare cotă de piaţă în luna decembrie realizată de la debutul mărcii în Europa – 3.0 procente. În 2011, constructorul american îşi aniversează centenarul şi speră să obţină alte creşteri ale vânzărilor pe plan european.

Cel mai bine vândut model Chevrolet este Spark, lansat la începutul anului 2010. Spark a avansat rapid până pe locul 4 în topul vânzărilor în segmentul său, având o cotă de peste 7% în segment. Pe locul doi în materie de vânzări stă Cruze, un sedan de clasă compactă care oferă un nivel bun al dotărilor şi performanţelor alături de un preţ de achiziţie foarte bun. Cei de la Chevrolet au lansat deja primul monovolum compact din istoria mărcii – Orlando, iar facelift-ul lui Captiva va debuta şi el în decursul anului 2011.

Ulterior, Chevrolet va aduce în Europa modelele Corvette Grand Sport şi Camaro, care vor fi oferite atât în versiunile coupe, cât şi în versiunile cabrio.

Camaro a reuşit să surclaseze modelul Mustang în 2010 la vânzări pe piaţa din Statele Unite ale Americii, fără ca versiunea decapotabilă să fi fost lansată pe piaţă. La sfârşitul lui 2011, cei de la Chevrolet vor aduce modelul Volt în Europa, câştigător a numeroase premii.

Via | Chevrolet

Comentarii (2)

  • bravo Chevy !
    ar fi interesant un concurs cu o chichineata d-asta ca premiu
    6 0
  • Spark
    Spark-ul asta este destul de cool, am facut la un moment dat drive test cu el deoarece eram interesat sa cumpar unul, insa am renuntat datorita pretului destul de maricel la vremea aceea pt o varianta cu AC and shit. In orice caz Chevrolet Europa este pe drumul cel bun din toate pct de vedere.
    8 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru