Noul Chevrolet Corvette ZR1, cel mai puternic Corvette, va fi prezentat în vară

de Tiberiu Safta
Joi, 11.04.2024
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Chevrolet a confirmat oficial lansarea viitorului Corvette ZR1, cea mai puternică versiune a modelului de performanță american. Primul ZR1 cu motor amplasat central va fi prezentat în vara acestui an.

După o lungă așteptare și multe speculații și zvonuri, noua generație Corvette va fi disponibil și în versiunea ZR1, cea mai puternică versiune a modelului de performanță american. Acesta va fi primul Corvette ZR1 din istorie care va avea motorul amplasat central.

Odată cu acest anunț, constructorul american a publicat și primul teaser oficial cu viitorul model. Detaliile despre noul ZR1 sunt limitate, însă există zvonuri că noul model ar urma să primească un motor de peste 800 de cai putere. Mai mult, sunt șanse ca acesta să primească și o formă de electrificare, precum și tracțiune integrală.

Alături de asta, noul Corvette ZR1 va primi și un pachet aerodinamic mai agresiv față de versiunea obișnuită. În clipul teaser se poate observa un spoiler frontal și chiar și un eleron mare în spate.

Deocamdată, Chevrolet nu a confirmat data exactă a lansării noului Corvette ZR1.

via Chevrolet

Comentarii (2)

  • GM Leaks
    +800 CP reprezintă doar o nadă oferită amatorilor, cu nobilul scop a genera DOZE AMPLE de stupoare tocmai la data lansarii.
    Cei care au proprietatea cifrelor/generatiilor modelului nostru etalon, cunosc deja:
    900 CP !.....sau nesemnificative variatii +/- la 900 CP.
    1 1
  • George Simion
    iar tampenia de tractiune integrala? carlig de remorca nu ii pune?!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru