Chevrolet Aveo ar putea primi o versiune sportivă de 140 cai

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 21.06.2011
Chevrolet vrea să profite de succesul conceptului Aveo RS, prezentat la Detroit în 2010, cu o versiune sportivă, pusă în mişcare de motorul turbo de 1.4 litri.

Esential

140 de cai putere ar putea avea viitorul Aveo RS.

Primirea bună de care s-a bucurat noul conceptul Chevrolet Aveo RS în cadrul Salonului Auto de la Detroit din 2010 i-a determinat pe oficialii americani să ia în serios opţiunea unei versiuni mai sportive.

Hatchback-ul a fost deja lansat în versiune de serie pe aproape toate pieţele europene şi s-a bucurat de aprecieri. Subsidiarul General Motors intenţionează să profite de imaginea bună pe care şi-a creat-o conceptul şi să pună în producţie o alternativă sportivă, inspirată de conceptul Aveo RS.

Cel mai probabil, americanii vor fi tentaţi să folosească un propulsor deja familiar fanilor grupului GM, "benzinarul" turbo de 1.4 litri, capabil să livreze 138 de cai putere şi un cuplu motor maxim de 200 de Nm. Cu asemenea resurse, Aveo ar putea deveni acel exponent sportiv pe care Chevrolet se gândeşte să îl aducă pe piaţă.

Pentru a sublinia aportul de cai putere, modelul de serie va adopta designul conceptului Aveo RS, caracterizat de grila supradimensionată, prizele mari de aer ale spoilerului frontal şi de evacuarea dublă.

Potrivit unor surse din interiorul Chevrolet, versiunea sportivă ar putea ajunge pe piaţă în luna octombrie a anului viitor. 

via | egm

Comentarii (4)

  • Aveo RS
    Va avea succes o astfel de varianta
    3 3
  • AVEO DE 140 cp
    Parca a fost cineva de la voi cand a venit seful lui Chevrolet Wayne Brannon la bucuresti in februarie. el a zis ca nu, voi ziceti ca da. cine credeti ca stie mai bine?
    0 0
  • ****
    va primi acest motor chevrolet aveo si cruze in toamna
    0 0
  • E super masinutza....
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru