Chevrolet lansează Camaro în Europa la Salonul de la Frankfurt

De Mircea Meșter
Publicat Marti, 06.09.2011
Principala noutate a celor de la Chevrolet la Salonul Auto de la Frankfurt va fi lansarea europeană a lui Camaro. Tot acolo, Chevrolet va lansa cel mai economic sedan din Europa: Aveo sedan 1.3 diesel de 75 CP.

După un an în care au umplut piaţa cu noutăţi şi şi-au înnoit complet gama, oficialii biroului european al mărcii Chevrolet vor aduce la Salonul de la Frankfurt câteva noutăţi pe care fanii mărcii le aşteptau deja de ceva vreme în Europa. 

Cea mai notabilă premieră europeană este cea a lui Camaro, muscle car-ul americanilor urmând să fie lansat pe piaţele europene pe parcursul următoarelor şase luni. Modelul american va fi importat în Europa în ambele variante de caroserie, coupe şi cabriolet. Conform presei italiene, preţurile lui Camaro în Europa vor varia între 39.000 şi 44.000 de euro, în funcţie de versiunea de caroserie aleasă.

O altă premieră importantă pentru Chevrolet va fi cea a lui Aveo în versiune diesel de 1.3 litri, aceasta urmând să devină cea mai eficientă versiune disponibilă în gama noii generaţii a modelului de segment mic din gama mărcii. Aveo, care acum două săptămâni a demonstrat că este unul dintre cele mai sigure modele din segmentul său, va avea o versiune de 1.3 litri şi 95 CP care emite doar 95 de grame CO2/km, dar şi una de 75 de cai care anunţă că este sedanul cu cel mai scăzut consum de carburant din Europa.

Celelalte premiere ale celor de la Chevrolet la Salonul de la Frankfurt sunt cel al berlinei Malibu - care va deveni din această toamnă vârful gamei "normale" a mărcii pe Bătrânul Continent, al conceptelor Miray şi Colorado Rally, dar şi cel al versiunii speciale Corvette Centennial Edition, dedicată celor 100 de ani de existenţă a brandului american.

Comentarii (11)

  • @
    Cea mai frumoasa masina Americana.
    ps: mi-a sarit in ochi, 1.3 95cp, inanite sa citesc restul textului, si m-am gandit ca pun 1.3 pe Camaro =))
    15 3
  • oare ce motorizari o sa aibe?
    6 1
  • lorinczi.thomas
    mama da cat sau chinuit astia sa lanseze in europa
    4 7
  • O veste foarte buna. E o masina superba. Arata mai bine decat orice bmw sau alta masina germana. Americanii dau clasa germanilor la design.
    15 5
  • pretul este exagerat de mare daca incepe de la 39000 euro care este dublu fata de pretul din sua car incepe de la 24000 de DOLARI (in euro aprox. 18000 de euro)
    9 2
  • @mark
    Clar!...Designerii de masini din State sunt cei mai cautati de consumatorii de desene animate.
    P.S. Camaro este o masina fotogenica.
    5 7
  • @
    Domnu virgulescu, eu, incerc, sa, vorbesc, cat , mai ,corect, si , sa , nu , fiu, ca , altii, care , nu , stiu, ce ,este , aia, virgula, sau, punct, !!!
    Invata, sa citesti un text al meu, ca sa vezi ce frumos suna :)).
    4 3
  • ?
    pai cel care a desenat se numeste Kanye West (Sang Mda Lee de Europa designer la Audi si Volkswagen ) si cei care lauda americanii pai ce sa mai zicem de italieni , cea mai proasta natie au si ei o masina din 100 cat de cat frumoasa , si sa fie vorba, si la o 1310 daca ii pui un motor de 6,2 v8 , si mai bine o aduci din sua cu 1500 $ astepti vreo 6 luni prost sa fi sa dai 44 E
    2 7
  • se baga cate unii in seama si posteaza de dragul tastarii
    4 3
  • @
    @ursus: probabil, comentariul lui virgulescu a fost sters, si stiai, la ce ma refer. Nu postez , de dragul tastarii
    3 1
  • camaro
    E o masina care merita toti banii. Arata intr-un mare fel.Astept sa o vad si pe strazile din Romania.

    @isa.t
    Americanii sunt cea mai proasta natie?!?! Pai atunci,inseamna,ca noi romanii suntem oamenii cavernelor. Romanii sunt mult mai inculti si prosti decat americanii.
    7 4

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru