GALERIE FOTO: Noile Chevrolet Aveo şi Aveo Sedan

De Mircea Meșter
Publicat Marti, 24.05.2011
Chevrolet a publicat galeriile foto complete ale celor două versiuni de caroserie în care se prezintă noua generaţie Chevrolet Aveo.

Comentarii (26)

  • autoguide
    e stiut... cosciug pe roti
    22 28
  • mda
    Am auzit ca acum mai nou se livreaza si cu tamaie , cadelnita si lumanari pt o trecere mai usoara pe calea celor vesnice...
    21 22
  • Bogatilor!!!
    Nu toata lumea isi permite ceva scump,daca au niste preturi corecte eu zic ca vor fi un succes,!
    Si daca ai avea o firma nu cred ca ai lua vreun A6,serie 5 sau vreun GL .......
    20 11
  • neeh
    Nu e vorba de ceva scump, doar poate ca la pretul la care a fost Aveo pana acum, oamenii se asteptau la ceva mai mult in materie de siguranta, spatiu interior, consum si fiabilitate... Dacia a demonstrat ca se poate - ofera un nivel de siguranta decent (aveo avea 1.5 stele la siguranta!! ) , habitabilitate excelenta, consum bun raportat la performante (aveo 1.4 consuma 10% in oras, in conditiile in care logan 1.6 16v ia 9%) , iar la fiabilitate loganul lasa in praf aveo...
    25 10
  • sebyro
    frumos
    la cum arata o sa fie cea mai frumoasa din categoria ei, daca o sa fie si diesel la un pret de maxim 11000 cred ca o sa aiba succes
    PS:pt cei de sus cu cosciugu, orice masina e cosciug daca o conduc niste prosti care se umfla in pene ca niste papagali pt niste pitipoance care nu stiu sa se stearga la fund
    19 8
  • gigica
    Lasa ca Loganu si Dusteru sunt masini sigure!!
    11 6
  • Fata de ce vinde chevrolet acum, Logan chiar e masina sigura. Logan si Duster au un nivel de siguranta decent.
    10 9
  • chevrolet
    in gama de pret pe care o practica chevrolet au concurenta serioasa (si la calitate clar peste) din partea hyundai/kia.
    Pana la urma chevroletul european este un daewoo facelift.
    Nu stiu de ce GM nu a ales sa promoveze mail mult in europa Opel-ul...
    Chevroletul in europa e o marca lowcost care face de ras brand-ul GM.
    4 13
  • ****
    nu mai trancaniti aiurea cu siguranta ......aveo cat e el de plamand a sifonat audi 4 de toata frumusetea .....A4 facut partea fata praf ....cine nu crede arat poze sa vedeti ce face un aveo hatchback
    13 6
  • @antonny
    si marmota invelea ciocolata in staniol... ai auzit de securitatea moderna cu structura de deformare programata? mai invata ce presupune siguranta unei masini... si tu si chevrolet aveo mai aveti de invatat...
    8 12
  • Marian
    Ba frate dar cate poze ati putut pune :D
    Au crescut destul de mult cei de la Daewoo in ultima vreme si nu mai fac masini care sa ii faca de ras pe cei de la GM. Din cate stiu Cruze a luat puncte destule la testul EuroNCAP si se situeaza printre fruntasi in clasa lui. Daca si asta micu a crescut la capitolul asta atunci clar va fi peste Dacia la siguranta. Putina rabdare si vom afla.
    14 3
  • @Marian
    Daca va costa 11.000 de euro fara AC si cu motor lesinat de 1.2 , atunci foarte putini il vor cumpara si nu va fi vorba de nicio "evolutie"... il vor cumpara probabil cei rataciti, fara cunostinte in domeniul auto...
    13 4
  • ****
    @antonny ......1 puneti si tu un nume nu folosi pe al meu .....si am auzit de ce spui tu dar spun k aveo arata bine la lovitura care a fost implicat cu A4 ......si cum poti sa ceri o siguranta performanta la 6000 euro???
    5 3
  • *****
    @AVEO .....au AC si uita-te k au motoare de opel 1.4 ,1.6 si 1.3 cdti
    7 2
  • @antonny
    care 6000 de euro mah? :))

    In prezent, Aveo 4 usi cu discount (tras de par) ajunge pe la 7.300 euro BAZA

    BAZA inseamna fara servodirectie si roti de 13'' . Noul model va fi probabil ~8.000 euro chel. Cu AC si alte dotari de bun simt va trece lejer de 12.000 euro.
    3 6
  • De ce vorbiti urat?
    6 1
  • chevy
    Nu mai trancaniti aiurea. Aveo e peste Logan la orice capitol.Noul model arata chiar foarte bine. Va fi un succes garantat.
    9 3
  • Arata interesant pentru un low cost. Nu este un design pe gustul meu, insa daca ne uitam la cum arata Albea, Logan sau Symbol, masina asta arata interesant.
    Iar in privinta calitatii parerile sunt impartite. As zice totusi ca renteaza mai mult un Logan. Singurul motiv pentru care ar merita masina asta, zic eu ca ar fi daca ai vrea ceva diferit.
    8 0
  • you_hoooo
    bla bla bla
    Brusc s-au trezit posesorii/ fanii de Dacia sa comenteze ca au auzit ei una si alta de Chevrolet. Oamenii care conduc astfel de masini sa comenteze... altii sa taca !... Lasati-ne!
    Intrebare: ati condus noile Chevrolet ??!! Cred ca nu...
    Oricum noul model este un Opel Corsa din toate punctele de vedere. Are aceeasi platforma, aceleasi motorizari. Difera doar caroseria si interiorul.
    Noul model nu este si nici nu va fi low-cost... va fi o alternativa mai ieftina la Corsa.
    Pariu ca masina asta va fi un nou best-seller??? Si pariu ca va avea 5 stele la Ncap ca sa va faca de ras Dacia/ Renault cu a lor ''suficienta'' legata de siguranta?
    12 0
  • *****
    @antonny....mai dute si tu la dealer si vezi preturi ......detin din noiembrie un parc de chevrolet aveo ....au fost cumparate la pret de 5600 euro plus rabla si masinile au AC ,motor de 1.4 16 v ecotec 101 cp ,geamuri electrice ,abs ,servodirectie ,jante de 15 ',servo s.a.m d ....pretul noului model va fi in jur de 8500-12000 euro ....nu va trece de 12000 euro de aici incepe pretul fratiorului mai mare cruze
    10 0
  • @you_hoooo
    Nu vreau sa ridic in slavi Dacia, dar nu uita ca noua generatie de Logan mai are putin si e gata. Renault promite o adevarata evolutie fata de modelul actual. Si tinand cont de cat de puternica e concurenta (vezi incluziv Chevrolet-ul asta), nu cred ca Logan va lua tot 3 stele la EuroNCAP.
    Iar principalul motiv pentru care renteaza mai mult Logan e pretul, in primul rand pentru ca nu platesti nici o taxa de transport, masina fiind fabricata in Ro.
    Dar repet, daca nu vrei Logan ca toata lumea, masina asta poate fi o alternativa interesanta. :)
    8 0
  • iceguy
    aveo
    Multi dintre cei ce comenteaza aici vis a visde chevrolet sant rude de sange cu cei care zeci de ani ancalzeau motoarele de dacie la pornire prin ambalare ritmicadesi erau si unii care stiau ca tehnic normal ancalzirea se facea prin mentinerea constanta usor marita a acceleratiei altfel spalai cu benzina camasile cilinrilor ! Dar ASA AUZISERA EI LA O BERE IN DISCUTII CU PRETIINII ! Sa nu mai batem campii ! Dotarile de pe aveo prezentat o sa suspinam mult si bine sa le avem pe Logan !
    6 0
  • iceguy
    aveo
    Si mai lasati naibii patriotismul de prost gust ! Nu uitati ca santem in 2011 ! Nu mai comparati Loganul cu Aveo 2011 decat pana la un punct< dimensiuni, roti , pret , portbagaj , e al NOSTRU , culoare , parbriz,>Nu spune nimeni ca Loganul nu e bu de ceva , dar sa compari rata cu gasca chir daca ambele plutesc pe apa e CURATA PROSTIE sau NEDOCUMENTARE TEHNICA !
    9 0
  • iceguy
    aveo
    Comunismul ala nenorocit a prostit lumea ! Ne este rusine daca santem saraci ! Uneori saracia e mai curata decat bogatia ! A spune ca o masina facuta special sa iasa cat mai ieftina , din piese folosite pe masini mai vechi e tot una cu o msina cu tehnologii de ultima ora e o fudulie de prost gust a unora care nu asi permit masini mai masini ! Nu inteleg de ce unii se viseaza mai de mai ca au un sh de 3000 de eu vechi de 10 ani fata de unii care au spark din 2011 de 7000 de eu !
    6 0
  • Noul Aveo
    Noua generatie aduce o schimbare de design, destul de reusita pentru acest segment. Poate singurul aspect care sa puna si ceva probleme de vizibilitate, este reprezentat de montantii C destul de grosi in cazul versiunii hatchback, langa ei fiind amplasate si clapetele ce folosesc la deschiderea usilor. La interior, apar elemente de la Cruze si Spark, iar materialele par sa fie de mai buna calitate.

    In ceea ce priveste siguranta, este posibil sa obtina un rezultat mai bun decat actuala generatie... Cruze a obtinut 5 stele EuroNCAP iar Spark 4 stele, fiind foarte aproape sa obtina 5 stele. Am condus masinuta si pot sa spun ca nu mai are nimic in comun cu generatia precedenta, pornind de la trenul de rulare, motorizarea silentioasa si pana la calitatea materialelor folosite la interior. Cred ca este de asteptat ca si noul Aveo sa vina cu imbunatatiri la toate capitolele, inclusiv la capitolul siguranta, unde Chevrolet pare sa fi invatat lectia. Testele viitoare vor aduce probabil un raspuns elocvent in acest sens.
    4 0
  • dacia se compara???????????
    ofer logan laureate 2010 cu 7000km celor interesati in schimbul unui aveo sedan coaja. nu stiu cum sa spui ca logan e mai bun. nu mai pot suporta scartaiturile din loganul meu nou. nu poti inchide o usa caci se stramba imediat. nu are gram de antifonare, geamurile trosnesc continuu,la imbinarea bari cu aripa poti baga mana la aveo nu intra nici unghea,si mai sunt multe de spus ....
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru