Modele noi Chevrolet

Vineri, 12 Octombrie 2012 | Industrie

Chevrolet: Vânzările şi cota de piaţă din Europa au crescut în primele nouă luni ale anului

În ciuda declinului de opt procente al pieţei auto din Europa, vânzările Chevrolet au crescut cu 2.3 procente în primele nouă luni ale anului.
Vineri, 28 Septembrie 2012 | PARIS 2012

Chevrolet a lansat la Paris Spark facelift, Orlando Turbo şi noul Trax

Salonul Auto de la Paris a adus în standul Chevrolet un facelift pentru Spark, o motorizare nouă pentru Orlando şi modelul Trax, noul crossover de segment B al constructorului american.
Luni, 24 Septembrie 2012 | Intern

Chevrolet Malibu, în România de la 25.300 euro

Chevrolet a anunţat preţul de pornire al lui Malibu pe piaţa internă. Singura motorizare disponibilă, un 2.0 diesel de 160 CP, porneşte de la 25.300 de euro cu TVA inclus.
Luni, 13 August 2012 | Modele noi

Chevrolet Trax debutează la Paris cu trei motoare şi cu MyLink

Chevrolet a anunţat motorizările alături de care va debuta Trax. Crossoverul americanilor va fi oferit şi în versiuni cu tracţiune integrală, iar sistemul MyLink va fi şi el disponibil.
Miercuri, 25 Iulie 2012 | Modele noi

Chevrolet Camaro Dusk Edition, primele imagini şi informaţii

Chevrolet a anunţat o ediţie specială a lui Camaro numită Dusk Edition. Aceasta va fi limitată nu prin numărul de unităţi, ci prin data de producţie, urmând să fie construită vreme de patru luni.
Joi, 21 Iunie 2012 | Tehnologie

Chevrolet Spark şi Sonic vor fi primele modele care vor integra Siri

Chevrolet Spark şi Sonic ar putea fi primele modele din lume care vor integra butonul care activează funcţia Siri de la Apple. Acesta va permite controlul vocal al sistemul audio şi al sistemului multimedia al vehiculului.
Joi, 24 Mai 2012 | Industrie

GM nu va muta producţia Chevrolet în Europa

Şeful diviziei sud-coreene a General Motors, Sergio Rocha, a anunţat că producţia Chevrolet nu va fi mutată în Europa în viitorul apropiat.
Luni, 14 Mai 2012 | Modele noi

Chevrolet Trax, primele imagini şi informaţii oficiale ale noului SUV de segment B

Chevrolet a prezentat prima imagine a viitorului său SUV de segment B, Trax. Modelul împarte platforma cu Opel Mokka şi va debuta la Salonul Auto de la Paris.
Miercuri, 04 Aprilie 2012 | Modele noi

Chevrolet Impala - noua generaţie renaşte cu un design contemporan

Chevrolet a adus la Salonul Auto de la New York noua generaţie a lui Impala. Modelul este în Top 10 la vânzări în Statele Unite ale Americii, iar noua generaţie prezintă viitoarea identitate estetică a mărcii.
Marti, 28 Februarie 2012 | GENEVA 2012

Chevrolet Cruze facelift, prima imagine oficială

Chevrolet a prezentat o imagine nouă a lui Cruze SW. Modelul debutează la Geneva cu tot cu facelift-ul care va fi aplicat întregii game Cruze.
Joi, 09 Februarie 2012 | GENEVA 2012

Chevrolet Cruze SW, primele imagini şi informaţii oficiale

Chevrolet a prezentat posteriorul noului Cruze Station Wagon. Modelul vine la Geneva cu motorizări şi tehnologii noi, alături de o restilizare a interiorului şi a părţii frontale.
Joi, 26 Ianuarie 2012 | GENEVA 2012

Chevrolet Cruze Station Wagon debutează la Geneva

Chevrolet Cruze va primi o nouă versiune de caroserie la Salonul Auto de la Geneva. Constructorul a anunţat un station wagon, dar nu a prezentat încă nicio imagine oficială a acestei versiuni.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Vineri, 06 Ianuarie 2012 | Siguranta

GM va demara un recall pentru a repara bateriile lui Volt

General Motors a dezvoltat o soluţie pentru problema lui Chevrolet Volt. Modelul va primi un recall în baza căruia vor fi reparate elementele care ar putea duce la un incendiu la nivelul bateriei în cazul unui accident.
Marti, 29 Noiembrie 2011 | Siguranta

Chevrolet Volt, investigat oficial de NHTSA

NHTSA a demarat o anchetă formală în privinţa lui Chevrolet Volt. Între timp, GM le oferă maşini de împrumut posesorilor de Volt care se tem că ar putea avea probleme în caz de accident.
Joi, 24 Noiembrie 2011 | Autoipoteze

Chevrolet ia în considerare o versiune hibridă a lui Cruze

General Motors ia în considerare dezvoltarea şi producţia unei versiune plug-in hybrid a lui Cruze. Modelul l-ar rivaliza pe Prius PHEV şi ar putea debuta în 2013.
Vineri, 18 Noiembrie 2011 | Modele noi

Jay Leno şi Chevrolet Volt: 17.700 km în 11 luni, fără realimentare

Jay Leno a parcurs 11.000 de mile cu Volt-ul său în 11 luni, echivalentul a 17.700 kilometri, fără să alimenteze cu carburant. Secretul? Naveta sa zilnică este mai mică decât autonomia lui Volt.
Marti, 15 Noiembrie 2011 | LOS ANGELES 2011

Chevrolet Camaro ZL1, mai puternic şi mai ieftin decât supercar-urile "tradiţionale"

Chevrolet compară cel mai sportiv Camaro creat vreodată cu Mercedes SLS AMG, Audi R8 GT şi Maserati GranTurismo. Modelul american este mai puternic şi mult mai ieftin.
Marti, 15 Noiembrie 2011 | Siguranta

Chevrolet Camaro este primul model cu punctaj maxim la testele noi de la NHTSA

Camaro este primul model care a obţinut punctajul maxim conform noii metodologii de testare a celor de la NHTSA la toate cele şase probe.
Luni, 14 Noiembrie 2011 | Siguranta

Ancheta NHTSA: Un Volt a luat foc la trei săptămâni după crashtest

Cei de la NHTSA au anunţat că vor demara o anchetă în cazul tuturor vehiculelor electrice după ce un Chevrolet Volt testat anterior a luat foc în parcarea instituţiei la mai bine de trei săptămâni după ce a fost testat.
Luni, 14 Noiembrie 2011 | LOS ANGELES 2011

Chevrolet Spark rupe barierele şi intră pe piaţa din SUA

Spark, cel mai mic model din gama Chevrolet, va debuta şi pe piaţa din Statele Unite ale Americii, urmând să fie prezentat la Salonul Auto de la Los Angeles.

Tag-uri similare

Chevrolet, fotospion, modele noi Chevrolet, Chevrolet Aveo, Aveo, Chevrolet Aveo Sedan, Aveo Sedan, fotospion Chevrolet, imagini spion, imagini Chevrolet
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru