Chevrolet Cruze facelift, prima imagine oficială

De Sebastian Toma
Publicat Marti, 28.02.2012
Chevrolet a prezentat o imagine nouă a lui Cruze SW. Modelul debutează la Geneva cu tot cu facelift-ul care va fi aplicat întregii game Cruze.

Odată cu debutul versiunii StationWagon la Salonul Auto de la Geneva, Chevrolet Cruze primeşte un facelift. Modelul a fost modificat la nivelul părţii frontale, grila radiatorului fiind remodelată, iar spoilerul are prize de aer noi. Proiectoarele de ceaţă au fost redesenate şi suportul lor are o nouă formă. Blocurile optice ale lui Cruze au o formă mai ascuţită, conferindu-i compactei de la Chevrolet un aspect şi mai agresiv decât avea în momentul debutului.

Motorizările care debutează alături de Cruze SW vor fi oferite în întreaga gamă odată cu vara anului curent. Pe lângă unităţile otto de 1.6 şi 1.8 litri, Chevrolet Cruze va fi oferit şi în compania unei motorizări 1.4 Turbo. Gama de motorizări diesel va include o unitate nouă de 1.7 litri şi o unitate de 2.0 litri optimizată pentru un consum scăzut. Unităţile de 1.4, 1.7 şi 2.0 litri sunt echipate în standard cu un sistem start-stop, iar toată gama de motorizări respectă normele Euro 5.

Cruze SW va beneficia şi de noul sistem infotainment MyLink, care debutează tot la Geneva. Acesta va fi oferit începând cu vara anului 2012 în cadrul nivelurilor superioare de echipare ale lui Cruze şi Aveo şi permit conectarea unui smartphone şi accesarea funcţiilor sale prin comenzile de la bord.

Sistemul MyLink include şi un touchscreen de şapte inch cu rezoluţie înaltă, care permite accesarea galeriilor foto, agendei telefonice, fişierelor video, listelor de redare personale şi a fişierelor media din memoria smartphone-ului.

Via | Chevrolet

Comentarii (14)

  • Viitorul suna foarte bine pentru Cruze! Varianta SW este foarte reusita.
    40 41
  • liviu82
    opinie personala
    Renault Megane ST arata de 1000 de ori mai bine, iar interiorul e mai de calitate decat "carpele" prezente la bordul lui cruze. Prefer un 1.4 Tce.
    85 42
  • urat
    Adevarul e ca nici eu nu apreciez botul de SUV american, dar am observat ca sunt romani pe care nu-i deranjeaza aspectul asta... totusi e un break pana la urma
    43 19
  • Depinde de gusturi,mie imi place mai mult Cuze SW decat Megane ST.
    De interior nu mai vorbesc,arata mai bine cel din Cruze.
    35 33
  • @andu
    La interior nu e chestiune de gust, ci de feeling. Megane e mai de calitate.
    64 29
  • @io
    Megane e mai de calitate?? Calitate cu plastic de logan:)))) In Cruze e cam la fel dar cel putin arata mai bine!
    20 56
  • @RS
    Probabil ca ti-ai imaginat ca ai urcat in Megane, dar cu siguranta n-ai facut-o niciodata. Altfel nu aveai tupeul sa vii cu asemenea aberatii.
    54 25
  • @ L (io)
    Tu chiar crezi ineptiile pe care le-ai spus? Daca si Megane are interior de calitate....ne-am dus dracu!!!!!
    Probabi lucrezi la vre-o reprezentanta Renault si incerci sa-i faci reclama.
    Fara suparare,Cruze ramane o alegere mai buna.
    24 38
  • @RS
    Cum se face ca doar pentru astia cu liceul la seral, " dacia=renault " ?!

    "vre-un" se scrie de fapt "vreun"!

    In fine, poti sa-ti faci rezervare la scaraotchi de pe acum baietel...

    PS: continua sa crezi ca sunt acelasi cu cel care s-a trecut "io" daca asta te face sa te simti mai bine.
    37 11
  • 1. Restilizare frumoasa, daca ar putea sa rotunjeasca un pic farurile alea...
    2. Interior ca draq'
    2 15
  • intrebare
    mi se pare mie sau farurile se undesc cu parbrizul?
    10 12
  • razvanis
    Design
    Seama foarte bine cu Avensis, compliment pentru Cruze, nu chiar pentru Avensis.
    0 15
  • Andrei
    Despre Chevrolet
    Pt carcotasii carora nu le place Chevrolet Cruze : sa stea in barca lor, cu Renault-urile lor si sa nu mai manace c_a_c_a_t pe site-urile de specialitate. Intamplarea face ca eu sa am Cruze de 1.8 benzina si tata un Megane 2 Sedan 2.0 benzina (ambele masini full) si pot spune ca la Megane in 4 ani de zile s-a cojit pielea aia sintetica de pe manerul din interior al usii, bordul are greierasi, masina e prost antifonata s.a.m.d. Pe de alta parte Cruze-ul il am de 2 ani si mi se pare mult mai okey decat Megane-ul ! PS: Pana si tata, om la 50 de ani a zis ca nu mai vrea sa auda de Renault de aici inainte!!!! Cat despre facelift-ul de la Cruze il gasesc decent si cu mult bun gust.. ;)
    5 0
  • micutzu_mvp
    comparati inutil
    in primul rand comparatia dintre megan si cruze nu isi are rostul pentru ca este o diferenta imensa de pret intre ele adica meganul e mult mai scump.
    in al doilea rand nu stiu cand francezii or sa se compare cu coreeni la calitatea produselor.
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru