Noutati Chevrolet

Luni, 12 Ianuarie 2015 | Modele noi

Chevrolet Volt a ajuns la a doua generaţie şi are o autonomie electrică de 80 de kilometri

Chevrolet Volt a ajuns la cea de-a doua generaţie, iar progresul este mai mult decât evident. De la design şi interior până la sistemul de propulsie, GM a îmbunătăţit toate aspectele modelului.
Vineri, 27 Iunie 2014 | Modele noi

Chevrolet Camaro va primi o nouă generaţie în 2016

Reprezentanţii General Motors au confirmat faptul că generaţia actuală a lui Camaro va fi fabricată până la jumătatea anului 2016. După aceea va fi lansat un nou model, care va fi oferit şi cu o motorizare 2.0 turbo.
Vineri, 06 Iunie 2014 | Modele noi

Chevrolet Corvette Z06, cea mai puternică maşină de serie din oferta General Motors, dezvoltă 650 CP

Motorizarea lui Chevrolet Corvette Z06 a fost certificată SAE cu o putere maximă de 650 CP, devenind cea mai puternică din oferta de serie a înregului concern General Motors.
Joi, 29 Mai 2014 | General

Şef dezvoltare GM: "Maşina autonomă de la Google ar putea fi o ameninţare"

La doar o zi de la prezentarea maşinii autonome proiectată de Google, au apărut şi primele reacţii publice ale concernelor din domeniu. Un reprezentant al General Motors nu se declară impresionat de maşina de la Google, dar spune că această companie ar putea fi un rival serios dacă se străduieşte.
Miercuri, 23 Aprilie 2014 | Modele noi

GM investeşte 324 milioane de euro în dezvoltarea următoarei generaţii Chevrolet Volt

General Motors se pregăteşte să lanseze următoarea generaţie a lui Chevrolet Volt şi a lui Opel Ampera. Constructorul va investi 324 de milioane de euro în fabrica responsabilă de producţia celor două modele.
Miercuri, 18 Decembrie 2013 | Industrie

Retragerea Chevrolet din Europa va afecta aproximativ 6.000 de angajaţi GM din Coreea de Sud

Retragerea mărcii Chevrolet de pe piaţa din Europa va aduce probleme pentru angajaţii General Motors din Coreea de Sud, locul unde se produc modelele mărcii. Circa 6.000 de angajaţi vor primi un plan de salarii compensatorii, spun cei de la Reuters.
Miercuri, 29 Mai 2013 | Siguranta

Renault Captur şi Chevrolet Trax au primit cinci stele la testele EuroNCAP

Renault Captur şi Chevrolet Trax, noile apariţii pe piaţa SUV-urilor de segment B, au obţinut cinci stele de siguranţă la ultima sesiune de testare organizată de EuroNCAP.
Vineri, 22 Februarie 2013 | GENEVA 2013

Chevrolet Captiva primeşte un nou facelift la Geneva

Chevrolet a anunţat că va aduce la Salonul Auto de la Geneva versiunea facelift a lui Captiva. SUV-ul mărcii americane a mai primit un facelift în trecut, modelul care urmează să fie expus marcând cea de-a doua restilizare.
Vineri, 15 Februarie 2013 | Intern

Chevrolet are un nou distribuitor în Iaşi - Trans Car

Reţeaua Chevrolet din România are un nou membru: Trans Car Iaşi. Acesta este punctul de vânzare şi servisare cu numărul 28 din România.
Luni, 14 Ianuarie 2013 | Modele noi

Corvette Stingray, noua generaţie a supercarului american

Chevrolet a prezentat astăzi noua generaţie a lui Corvette. Aceasta vine cu un salt estetic major, o motorizare cu sistem de dezactivare a cilindrilor şi cu un interior perfecţionat.
Joi, 10 Ianuarie 2013 | Modele noi

Chevrolet îşi schimbă motto-ul: "Find New Roads"

Chevrolet a decis să-şi schimbe sloganul prezentat în reclamele din acest an, renunţând la "Chevy Runs Deep" pentru "Find New Roads", motto alături de care vor lansa 20 de modele noi la nivel global.
Luni, 10 Decembrie 2012 | Mediu

Chevrolet: "Clienţii de Volt au economisit 20 de milioane de litri de carburant"

Clienţii lui Chevrolet Volt au economisit împreună peste 20 de milioane de litri de carburant, parcurgând peste 160 de milioane de kilometri în modul 100% electric.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Vineri, 12 Octombrie 2012 | Industrie

Chevrolet: Vânzările şi cota de piaţă din Europa au crescut în primele nouă luni ale anului

În ciuda declinului de opt procente al pieţei auto din Europa, vânzările Chevrolet au crescut cu 2.3 procente în primele nouă luni ale anului.
Vineri, 28 Septembrie 2012 | PARIS 2012

Chevrolet a lansat la Paris Spark facelift, Orlando Turbo şi noul Trax

Salonul Auto de la Paris a adus în standul Chevrolet un facelift pentru Spark, o motorizare nouă pentru Orlando şi modelul Trax, noul crossover de segment B al constructorului american.
Luni, 24 Septembrie 2012 | Intern

Chevrolet Malibu, în România de la 25.300 euro

Chevrolet a anunţat preţul de pornire al lui Malibu pe piaţa internă. Singura motorizare disponibilă, un 2.0 diesel de 160 CP, porneşte de la 25.300 de euro cu TVA inclus.
Luni, 13 August 2012 | Modele noi

Chevrolet Trax debutează la Paris cu trei motoare şi cu MyLink

Chevrolet a anunţat motorizările alături de care va debuta Trax. Crossoverul americanilor va fi oferit şi în versiuni cu tracţiune integrală, iar sistemul MyLink va fi şi el disponibil.
Miercuri, 25 Iulie 2012 | Modele noi

Chevrolet Camaro Dusk Edition, primele imagini şi informaţii

Chevrolet a anunţat o ediţie specială a lui Camaro numită Dusk Edition. Aceasta va fi limitată nu prin numărul de unităţi, ci prin data de producţie, urmând să fie construită vreme de patru luni.
Joi, 21 Iunie 2012 | Tehnologie

Chevrolet Spark şi Sonic vor fi primele modele care vor integra Siri

Chevrolet Spark şi Sonic ar putea fi primele modele din lume care vor integra butonul care activează funcţia Siri de la Apple. Acesta va permite controlul vocal al sistemul audio şi al sistemului multimedia al vehiculului.
Joi, 24 Mai 2012 | Industrie

GM nu va muta producţia Chevrolet în Europa

Şeful diviziei sud-coreene a General Motors, Sergio Rocha, a anunţat că producţia Chevrolet nu va fi mutată în Europa în viitorul apropiat.
Luni, 14 Mai 2012 | Modele noi

Chevrolet Trax, primele imagini şi informaţii oficiale ale noului SUV de segment B

Chevrolet a prezentat prima imagine a viitorului său SUV de segment B, Trax. Modelul împarte platforma cu Opel Mokka şi va debuta la Salonul Auto de la Paris.

Tag-uri similare

GM, Chevrolet, General Motors, Chevrolet Volt, Volt, modele noi Chevrolet, NHTSA, noutati Chevrolet, teste siguranta, siguranta Chevrolet
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru