Teste siguranta

Miercuri, 02 Martie 2022 | Siguranta

Primele rezultate Euro NCAP din 2022: 5 stele pentru Renault Megane electric și Volkswagen Polo facelift

Specialiștii Euro NCAP au supus testelor de siguranță mai multe modele noi, inclusiv Volkswagen Polo facelift și Taigo, Renault Megane E-Tech și Lexus NX. Cele trei au fost recompensate cu punctajul maxim, dar BMW Seria 2 Coupe a primit 4 stele.
Miercuri, 08 Decembrie 2021 | Siguranta

Noi rezultate EuroNCAP: 5 stele pentru Skoda Fabia, Mercedes-Benz EQS și 0 stele pentru Renault Zoe facelift

EuroNCAP a publicat noi rezultate la testele de siguranță pentru o serie de modele noi. Printre acestea se numără Renault Zoe facelift, BMW iX, Mercedes-Benz EQS, Nissan Qashqai și Skoda Fabia.
Miercuri, 08 Septembrie 2021 | Siguranta

Noi teste Euro NCAP: 5 stele pentru Audi Q4 e-tron, Toyota Mirai și Subaru Outback

Euro NCAP a publicat o nouă rundă de rezultate obținute la testele de siguranță. Cele 5 modele testate au obținut fiecare câte 5 stele: Audi Q4 e-tron, Toyota Mirai, Subaru Outback, NIO ES8 și Lynk&Co 01.
Luni, 30 August 2021 | Industrie

Renault Duster, produs în Brazilia, a obținut zero stele la testele Latin NCAP

Renault Duster a obținut zero stele la testele de siguranță Latin NCAP. Organizația independentă a cerut Renault să efectueze un recall pentru toate exemplarele Duster produse în Brazilia.
Miercuri, 07 Iulie 2021 | Siguranta

Noi teste Euro NCAP: 4 stele pentru Renault Kangoo și Opel Mokka

Euro NCAP a publicat o nouă rundă de rezultate obținute la testele de siguranță. Renault Kangoo și Opel Mokka au obținut fiecare câte 4 stele.
Miercuri, 22 Mai 2019 | Siguranta

Rezultate Euro NCAP: 5 stele pe linie pentru noile Renault Clio, VW T-Cross, Mazda 3, Toyota Corolla, Toyota RAV4, Lexus UX și Audi e-tron

Clio, T-Cross, Mazda 3, Corolla, RAV4, UX și Audi e-tron au reușit să impresioneze în cele mai recente teste de siguranță Euro NCAP, primind 5 stele la general din partea inginerilor organizației independente europene.
Miercuri, 12 Aprilie 2017 | Siguranta

Noua generație BMW Seria 5 își respectă blazonul: 5 stele în testele de siguranță EuroNCAP

BMW Seria 5 a primit 5 stele în testele de siguranță EuroNCAP, una dintre puținele probleme fiind semnalate la activarea airbag-ului pentru genunchi de pe scaunul șoferului.
Miercuri, 18 Mai 2016 | Siguranta

Testele de siguranță fac prăpăd în India: cinci modele au primit zero stele din partea Global NCAP

Renault Kwid, Maruti Suzuki Celerio, Maruti Suzuki Eeco, Mahindra Scorpio și Hyundai Eon nu au reușit să se ridice nici măcar la standardele unei stele la testele Global NCAP. Mărcile se plâng de faptul că organizația europeană a testat versiunile de bază, fără airbag-uri.
Miercuri, 04 Noiembrie 2015 | Siguranta

Audi A4, Honda HR-V şi Honda Jazz au primit 5 stele la testele EuroNCAP. Patru stele pentru VW Caddy

Audi A4, Honda HR-V şi Honda Jazz şi-au demonstrat nivelul de siguranţă după ce au primit 5 stele din partea EuroNCAP, în timp ce Volkswagen Caddy s-a mulţumit cu numai 4 stele.
Miercuri, 02 Septembrie 2015 | Siguranta

EuroNCAP: 5 stele pentru XC90, Q7, Avensis, Galaxy, S-Max, Touran și Kadjar, 4 stele pentru CX-3 și L200

EuroNCAP a publicat rezultatele unei noi sesiune de crashteste. Din nouă modele testate, doar șapte au obținut clasificarea de cinci stele de siguranță.
Miercuri, 24 Iunie 2015 | Siguranta

Rezultate EuroNCAP: 5 stele pentru Skoda Superb, 4 stele pentru Hyundai i20 și 3 stele pentru Fiat Panda Cross

EuroNCAP a publicat rezultatele celei mai recente sesiuni de testare de siguranță. Skoda Superb a obținut cinci stele de siguranță, în timp ce Hyundai i20 a primit patru stele și Fiat Panda Cross a a fost notat cu trei stele.
Miercuri, 22 Aprilie 2015 | Siguranta

Rezultate EuroNCAP: 5 stele pentru Renault Espace şi Suzuki Vitara, 4 stele pentru Mazda2 şi Fiat 500X

Renault Espace şi Suzuki Vitara au primit 5 stele, iar Mazda2 şi Fiat 500X au adunat 4 stele în cadrul celei mai recente sesiuni de teste de siguranţă realizată de EuroNCAP.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 22 Ianuarie 2014 | Siguranta

Chevrolet Spark, singurul model mini care trece examenul de siguranţă american IIHS

Institutul american IIHS, specializat în teste de siguranţă independente, a testat 11 modele de clasă mini. Doar Chevrolet Spark a obţinut punctajul de trecere.
Vineri, 09 August 2013 | Siguranta

Victorie pentru Tesla: Cinci stele de siguranţă la primul crash test al mărcii

Tesla Motors a trecut cu brio de primul crashtest din istoria sa. Vorbim despre testele de impact ale NHTSA, pe care Model S le-a promovat cu cinci stele de siguranţă.
Miercuri, 29 August 2012 | Siguranta

EuroNCAP: 5 stele pentru Audi A3, Ford B-Max, Renault Clio, Volvo V40 şi Kia Cee'd

Noua sesiune de teste a celor de la EuroNCAP a relevat un rezultat de excepţie pentru Volvo V40, alături de cinci stele pentru Audi A3, Ford B-Max, Renault Clio şi Kia Cee'd. Noul Isuzu D-Max a obţinut doar patru stele de siguranţă.
Marti, 14 August 2012 | Siguranta

Mercedes, Lexus şi Audi au obţinut rezultate slabe la noul test de siguranţă al institutului american IIHS

Mercedes-Benz C-Klasse, Audi A4 şi Lexus IS au obţinut cele mai proaste rezultate din primul lot de automobile testate în baza noii proceduri a americanilor de la IIHS. În contrast, Acura TL, Volvo S60 şi Infiniti G au fost singurele care au obţinut calificative bune.
Marti, 29 Noiembrie 2011 | Siguranta

Chevrolet Volt, investigat oficial de NHTSA

NHTSA a demarat o anchetă formală în privinţa lui Chevrolet Volt. Între timp, GM le oferă maşini de împrumut posesorilor de Volt care se tem că ar putea avea probleme în caz de accident.
Miercuri, 24 Noiembrie 2010 | Siguranta

EuroNCAP a testat 15 modele noi. Doar 11 au cinci stele!

EuroNCAP a testat Audi A1, Mini Countryman, Citroen C4, Hyundai ix35, Ford C-Max şi Grand C-Max, Jaguar XF, Kia Sportage şi Venga, Nissan Micra, Opel Meriva, VW Passat, VW Sharan şi Amarok, dar şi primul model chinezesc din istoria organizaţiei europene.

Tag-uri similare

Volkswagen, Audi, Ford, Nissan, Citroen, Opel, Hyundai, VW, Mini, Kia
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru