Noi teste Euro NCAP: 4 stele pentru Renault Kangoo și Opel Mokka

de Paul Cosma
Miercuri, 07.07.2021
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Euro NCAP a publicat o nouă rundă de rezultate obținute la testele de siguranță. Renault Kangoo și Opel Mokka au obținut fiecare câte 4 stele.

Organizația independentă Euro NCAP a publicat o nouă rundă de rezultate obținute de diferite modele la testele de siguranță. De această dată, protagoniștii au fost Renault Kangoo și Opel Mokka

Cu o prestație bună per total, însă doar cu o protecție “moderată” la impactul lateral, Kangoo a obținut 4 stele din partea Euro NCAP. Modelul dispune de multiple sisteme de siguranță, precum frânarea automată, care “a funcționat corect” în timpul testelor. 

A doua generație Opel Mokka a făcut trecerea de la platforma GM la arhitectura Common Modular Platform (CMP) de la Stellantis, aceeași utilizată de Citroen C4. 

La fel ca modelul francez, Mokka a obținut doar 4 stele din 5 la testele Euro NCAP. Potrivit organizației, Mokka nu a reușit să obțină punctajul maxim la niciuna dintre categoriile de teste. 

Via Euro NCAP

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru