Renault Kangoo

Miercuri, 07 Iulie 2021 | Siguranta

Noi teste Euro NCAP: 4 stele pentru Renault Kangoo și Opel Mokka

Euro NCAP a publicat o nouă rundă de rezultate obținute la testele de siguranță. Renault Kangoo și Opel Mokka au obținut fiecare câte 4 stele.
Joi, 12 Noiembrie 2020 | Modele noi

Actualizare în gama de utilitare Renault: noul Kangoo va avea versiune electrică, iar Dacia Dokker devine Renault Express

Renault actualizează gama de utilitare prin noua generație Kangoo, care va fi disponibilă și în variantă electrică. În plus, Dacia Dokker a devenit acum Renault Express.
Marti, 26 Mai 2020 | Intern

Grupul Renault ar putea schimba strategia pentru Dacia Dokker: viitoarea generație va fi vândută pe anumite piețe cu numele Kangoo Express

Noua generație Dacia Dokker va fi comercializată pe anumite piețe europene sub brandul Renault Kangoo Express, ca urmare a vânzărilor slabe înregistrate în ultimii ani, potrivit presei franceze.
Marti, 27 August 2019 | Modele noi

Detalii despre viitoarea generație Renault Kangoo: utilitara va prelua motoare de la Clio

Noua generație a utilitarei Kangoo va prelua o serie de motorizări de la noul Clio, inclusiv versiunea hibridă și motorul pe benzină TCe de 1.3 litri și 130 de cai putere.
Marti, 23 Aprilie 2019 | Concepte

Renault Kangoo ZE: conceptul anticipează lansarea noii generații Kangoo în 2020

Noua generație Renault Kangoo va fi prezentată în 2020 și este anticipată de lansarea unui concept cu același nume care oferă o serie de indicii cu privire la designul pe care îl va adopta utilitara.
Marti, 20 Mai 2014 | Modele noi

Mercedes-Benz nu va construi un model mai mic decât A-Klasse

Dieter Zetsche, şeful Daimler AG, a infirmat zvonurile care anunţau intrarea Mercedes-Benz în clasa mică. Directorul companiei nu exclude o subcompactă de la Smart.
Joi, 04 Iulie 2013 | Intern

Preţuri Renault Kangoo facelift în România: start de la 15.810 euro

Renault România a anunţat preţurile lui Kangoo facelift pe piaţa internă. Modelul utilitar pleacă de la 15.810 euro cu TVA inclus pentru versiunea 1.5 dCi de 75 CP.
Joi, 28 Februarie 2013 | GENEVA 2013

Renault Kangoo facelift, în varianta de pasageri, debutează la Geneva

Renault a dezvăluit astăzi faceliftul operat pe varianta de pasageri a modelului Kangoo. Debutul live va avea loc în cadrul Salonului Auto de la Geneva.
Miercuri, 28 Martie 2012 | Modele noi

Primul test cu noul Dacia Lodgy vine din Franţa: "Versiune de bază austeră, dar raport calitate/preţ imbatabil"

Jurnaliştii francezi au reuşit deja să testeze noul Dacia Lodgy. Cei de la L'Argus au realizat o analiză atentă a modelului şi au efectuat un comparativ cu Renault Kangoo.
Vineri, 03 Februarie 2012 | Modele noi

Mercedes Citan - utilitara născută pe baza lui Renault Kangoo

Mercedes a publicat astăzi schiţa modelului Citan, un vehicul comercial născut din colaborarea cu Renault-Nissan şi bazat pe Kangoo.
Marti, 04 Octombrie 2011 | Mediu

Franţa: Renault îi vinde statului 15.600 de vehicule electrice

Guvernul francez va cumpăra 15.600 de vehicule electrice de la Renault şi 3.9000 de vehicule electrice de la PSA Peugeot-Citroen dintr-un total de 25.000 de vehicule necesare în următorii ani.
Joi, 24 Februarie 2011 | GENEVA 2011

OFICIAL: Renault prezintă Kangoo Maxi Z.E. cu ampatament mărit

Renault a realizat două versiuni cu ampatament mărit ale lui Kangoo Maxi Z.E. Modelul francez va fi disponibil pe piaţa din Europa la un preţ de pornire de 21.200 de euro şi este 100% electric.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 06 Ianuarie 2011 | Modele noi

Revizuiri minore pentru Renault Kangoo 2011

Renault anunţă revizuirea uşoară a modelului Kangoo pentru anul în curs. Francezul primeşte trei culori de caroserie noi şi se bucură de un interior proaspăt.
Marti, 10 August 2010 | Siguranta

Recall de 9.000 unităţi Renault Kangoo

Francezii de la Renault vor rechema în service 9.815 de unităţi Kangoo pentru înlocuirea furtunelor de frână de pe puntea faţă pentru a elimina riscul pierderii frânelor în urma perforării acestor conducte de cauciuc.

Tag-uri similare

Renault, recall, Kangoo, Renault Kangoo, recall Renault, frane Renault, frane Renault Kangoo, probleme frane Renault, probleme Renault, recall Renault Kangoo
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru