Revizuiri minore pentru Renault Kangoo 2011

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 06.01.2011
Renault anunţă revizuirea uşoară a modelului Kangoo pentru anul în curs. Francezul primeşte trei culori de caroserie noi şi se bucură de un interior proaspăt.

Esential

110 cai putere oferă cea mai puternică versiune a modelului Kangoo.

Renault anunţă introducerea unei versiuni revizuite a modelului Kangoo pentru anul 2011. Modelul francez evoluează simţitor, încercând să ofere clienţilor o echipare mai bogată şi un confort sporit, chiar şi pentru versiunea entry-level.

Deşi la nivel exterior nu există modificări notabile, noul Kangoo vine cu trei culori noi de caroserie: Mocha Brown, Blue Star şi Taupe Grey. De asemenea, spre deosebire de vechea versiune, Kangoo adoptă mânere ale caroseriei şi oglinzi cu finisaje argintii, în culoarea caroseriei sau cromate, în cazul versiunii de top.

La interior, planşa de bord apare acum într-o culoare negru grafit, iar butoanele şi gurile de ventilaţie primesc accente cromate. Odată cu noua versiune creşte şi nivelul de echipare, în funcţie de versiuni clienţii beneficiind de jante de 15 inch, torpedou închis cu cheie, sistem audio.

Versiunea 2011 vine şi cu motorizări diesel şi benzină conforme cu normele de poluare Euro 5. Clienţii pot alege unitatea pe benzină de 1.6 litri 16 valve şi 105 cai putere.

Fanii dieselului au însă mai multe opţiuni, asigurate de unitatea 1.5 dCi, în trei variante de putere: de 75, 90 respectiv 110 cai putere.

Renault a deschis deja lista comenzilor pentru noul Kangoo în Franţa, livrările urmând să înceapă însă abia în martie. 

via | autobuzz

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru