Noutati Chevrolet

Marti, 28 Februarie 2012 | Video

VIDEO: Corvette ZR1 şi Camaro ZL1 se întrec pe circuit

Americanii de la Chevrolet şi-au dus cele mai performante modele din gamă pe circuitul Virginia International Raceway. Clipurile ne arată diferenţa dintre cele două modele de performanţă.
Marti, 28 Februarie 2012 | GENEVA 2012

Chevrolet Cruze facelift, prima imagine oficială

Chevrolet a prezentat o imagine nouă a lui Cruze SW. Modelul debutează la Geneva cu tot cu facelift-ul care va fi aplicat întregii game Cruze.
Joi, 09 Februarie 2012 | GENEVA 2012

Chevrolet Cruze SW, primele imagini şi informaţii oficiale

Chevrolet a prezentat posteriorul noului Cruze Station Wagon. Modelul vine la Geneva cu motorizări şi tehnologii noi, alături de o restilizare a interiorului şi a părţii frontale.
Joi, 26 Ianuarie 2012 | GENEVA 2012

Chevrolet Cruze Station Wagon debutează la Geneva

Chevrolet Cruze va primi o nouă versiune de caroserie la Salonul Auto de la Geneva. Constructorul a anunţat un station wagon, dar nu a prezentat încă nicio imagine oficială a acestei versiuni.
Marti, 29 Noiembrie 2011 | Siguranta

Chevrolet Volt, investigat oficial de NHTSA

NHTSA a demarat o anchetă formală în privinţa lui Chevrolet Volt. Între timp, GM le oferă maşini de împrumut posesorilor de Volt care se tem că ar putea avea probleme în caz de accident.

Tag-uri similare

GM, Chevrolet, General Motors, Chevrolet Volt, Volt, modele noi Chevrolet, NHTSA, noutati Chevrolet, teste siguranta, siguranta Chevrolet
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru