Chevrolet Trax debutează la Paris cu trei motoare şi cu MyLink

de Sebastian Toma
Luni, 13.08.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Chevrolet a anunţat motorizările alături de care va debuta Trax. Crossoverul americanilor va fi oferit şi în versiuni cu tracţiune integrală, iar sistemul MyLink va fi şi el disponibil.

Trax este expresia modernă a uneia dintre competenţele de bază ale Chevrolet, anume producerea şi vânzarea unor SUV-uri de excepţie

Susan Docherty
Preşedinte şi Director General al Chevrolet Europe
Chevrolet Trax, noul SUV de segment B al constructorului american, va debuta la Salonul Auto de la Paris. Încă de la debut, Trax va fi oferit în compania a trei motorizări: 1.4 benzină Turbo, 1.6 benzină aspirat şi un diesel de 1.7 litri. Motorul 1.4 Turbo oferă 140 CP şi 200 Nm şi poate fi comandat alături de un sistem de tracţiune integrală, după cum este şi cazul versiunii 1.7 diesel, care dezvoltă 130 CP şi 300 Nm. Cele două motorizări pot fi comandate şi în compania unei transmisii automate cu şase trepte. Clienţii vor putea alege între versiuni cu tracţiune faţă şi versiuni cu tracţiune integrală, iar sistemul infotainment MyLink va fi disponibil în ofertă.

Chevrolet Trax va fi oferit alături de şase airbag-uri, sistem electronic de control al stabilităţii, asistenţă la pornirea în rampă, sistem de control al tracţiunii, ABS cu EBD şi altele.

Versiunile cu nivelul de echipare LT vor avea în standard şi asistenţa pentru stabilizarea remorcii şi sistemul de control la coborârea pantelor. Nivelurile de echipare superioare vor fi dotate cu sistemul Chevrolet MyLink, care afişează continutul smartphone-ului conectat la automobil pe un ecran tactil de şapte inchi montat pe bord. Începând din iarna viitoare, sistemul MyLink va include o aplicaţie pentru navigaţie, care va putea fi descărcată pe smartphone-uri compatibile, care va calcula ruta pe dispozitivul utilizatorului şi o va afişa pe ecranul automobilului.

Trax are o lungime de 4.248 milimetri, o lăţime de 1.776 milimetri şi un ampatament de 2.555 milimetri. Modelul se mândreşte cu un portbagaj cu un volum de 358 de litri şi cu un habitaclu spaţios, echipat cu numeroase spaţii de depozitare. Atât bancheta din spate, cât şi scaunul pasagerului din faţă pot fi pliate, asigurând o flexibilitate sporită, ce oferă opt combinaţii de aşezare a scaunelor.

Via Chevrolet

Comentarii (5)

  • opel mokka?
    15 2
  • George
    Arata bine micutul Chevy. Propulsoarele sunt excelente.
    16 2
  • mokka sau nu...
    ...da are motoare faine...raman de vazut si...preturile,care ar trebui sa fie sub opel...
    11 2
  • Ce legatura are Opel cu VAG? Opel este tot al lui GM si este normal sa se foloseasca de aceasta platforma.
    13 8
  • Ghevrolet= GM= fail!!!
    6 21

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru