Chevrolet Trax

Luni, 28 Octombrie 2013 | General

Chevrolet scoate la licitaţie un Trax semnat de toţi jucătorii lui Manchester United

Chevrolet va licita în scopuri umanitare un exemplar Trax, semnat de toţi jucătorii echipei de fotbal Manchester United, unde constructorul este sponsor încă de anul trecut.
Joi, 08 August 2013 | FRANKFURT 2013

Chevrolet a anunţat lista premierelor sale pentru Frankfurt: noutăţi pentru toată gama

Chevrolet a anunţat o serie de modificări importante pentru modelele Spark, Aveo, Cruze, Orlando, Malibu şi Trax. Toate noutăţile vor fi prezentate cu ocazia Salonului Auto de la Frankfurt.
Marti, 11 Iunie 2013 | Industrie

Opel ar putea muta producţia lui Mokka în Spania

General Motors ar putea să mute o parte din producţia lui Opel Mokka la fabrica din Zaragoza, Spania, pentru a rezolva problemele de capacitate neocupată la respectiva uzină.
Miercuri, 29 Mai 2013 | Siguranta

Renault Captur şi Chevrolet Trax au primit cinci stele la testele EuroNCAP

Renault Captur şi Chevrolet Trax, noile apariţii pe piaţa SUV-urilor de segment B, au obţinut cinci stele de siguranţă la ultima sesiune de testare organizată de EuroNCAP.
Vineri, 10 Mai 2013 | Tuning

7 ZILE DE TUNING: Cele mai reuşite 10 maşini din ultima săptămână (9)

Automarket revine astăzi cu un nou episod al celor mai proaspete creaţii din lumea tuningului. Ne vor însoţi noul Range Rover Sport, o armată de Mercedes-uri şi chiar micul Chevrolet Trax.
Miercuri, 10 Aprilie 2013 | Intern

Preţuri Chevrolet Trax în România: de la 15.500 de euro

Cel mai nou model din gama Chevrolet, crossoverul subcompact Trax, se lansează pe piaţa noastră cu un preţ de pornire de 15.500 de euro cu TVA inclus.
Luni, 18 Februarie 2013 | Modele noi

Chevrolet MyLink va integra asistentul personal Siri începând cu luna martie

Chevrolet este printre primele mărci care va oferi funcţia "Eyes Free integration" a asistentului personal Siri pe automobilele echipate cu sistemului multimedia MyLink.
Vineri, 28 Septembrie 2012 | PARIS 2012

Chevrolet a lansat la Paris Spark facelift, Orlando Turbo şi noul Trax

Salonul Auto de la Paris a adus în standul Chevrolet un facelift pentru Spark, o motorizare nouă pentru Orlando şi modelul Trax, noul crossover de segment B al constructorului american.
Joi, 27 Septembrie 2012 | PARIS 2012

PARIS 2012: Aventuri la standul Chevrolet

Noul Trax, SUV-ul mic al celor de la Chevrolet, a stat în centrul standului mărcii la Paris. Nu am rezistat tentației de a-l lua la întrebări.
Luni, 13 August 2012 | Modele noi

Chevrolet Trax debutează la Paris cu trei motoare şi cu MyLink

Chevrolet a anunţat motorizările alături de care va debuta Trax. Crossoverul americanilor va fi oferit şi în versiuni cu tracţiune integrală, iar sistemul MyLink va fi şi el disponibil.
Luni, 14 Mai 2012 | Modele noi

Chevrolet Trax, primele imagini şi informaţii oficiale ale noului SUV de segment B

Chevrolet a prezentat prima imagine a viitorului său SUV de segment B, Trax. Modelul împarte platforma cu Opel Mokka şi va debuta la Salonul Auto de la Paris.

Tag-uri similare

Chevrolet, Salonul Auto Paris, Paris, modele noi Chevrolet, Paris 2012, Salon Auto Paris, Opel Mokka, noutati Chevrolet, Chevrolet Trax, Trax
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru