Chevrolet scoate la licitaţie un Trax semnat de toţi jucătorii lui Manchester United

de Bogdan Mirică
Luni, 28.10.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Chevrolet va licita în scopuri umanitare un exemplar Trax, semnat de toţi jucătorii echipei de fotbal Manchester United, unde constructorul este sponsor încă de anul trecut.

Urmareste Automarket
Chevrolet sprijină eforturile umanitare ale fundaţiei clubului Manchester United. Constructorul american, partener al celebrei echipe de fotbal încă din 2012, a decis să doneze un Chevrolet Trax 1.6 LT în scop nobil.

Maşina a fost semnată de toţi jucătorii lui Manchester United, implicit de staff, şi urmează să fie scoasă la licitaţie pe eBay.

Acţiunea se va derula până în data de 6 noiembrie. Suma strânsă de pe urma Trax-ului cu autografe vor fi donaţi fundaţiei Manchester United, care se ocupă cu spijinirea, educarea şi motivarea tinerilor din zona oraşului britanic.

Logo-ul Chevrolet va debuta pe tricourile lui Manchester United

Este pentru prima dată când o maşină semnată de întreaga echipă Manchester United este disponibilă fanilor pentru achiziţie.

Andy Higgins
directorul Chevrolet Marea Britanie
Alături de maşină, care va fi piesa de rezistenţă a licitaţiei, Chevrolet va mai oferi şi o serie de echipamente purtatate de vedetele echipei. Este vorba despre un tricou purtat în 2012 de Wayne Rooney în meciul contra echipei germane Hannover 1896, meci în care atacantul Diavolilor Roşii a înscris trei goluri. Va exista şi un tricou semnat de căpitanul sârb Nemanja Vidic, purtat anul acesta în meciul contra lui Wigan.

Andy Higgins, directorul Chevrolet Marea Britanie, a ţinut să sublinieze importanţa licitaţiei: „Este pentru prima dată când o maşină semnată de întreaga echipă Manchester United este disponibilă fanilor pentru achiziţie.

Sunt sigur că există mulţi pasionaţi care îşi vor dori maşina”.

Comentarii (1)

  • Un Camaro, un Corvette Stingray, nu aveau curaj sa "mazgaleasca"?
    Doar capota, asa-i?
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru