Logo-ul Chevrolet se va regăsi pe tricourile Manchester United din 2014

de Bogdan Mirică
Marti, 31.07.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Chevrolet a finalizat parteneriatul cu Manchester United. Logo-ul constructorului american se va regăsi pe tricourile echipei englezeşti din 2014.

În luna mai vă anunţam că General Motors renunţă la reclamele sale din cadrul Super Bowl şi la cele de pe reţeaua de socializare Facebook pentru a investi într-un domeniu nou: fotbalul. Americanii anunţau atunci că vor încheia un parteneriat cu cel mai popular club de fotbal din lume, Manchester United, despre care statisticile arată că a cucerit inimile a 659 de milioane de fani din toată lumea.

Manchester United se bucură de o mare popularite la nivel mondial, atât în Europa cât şi în Asia, acolo unde GM vrea să îşi îmbunătăţească imaginea. Astfel că, GM a decis să crească puţin miza şi să profite cât mai mult de pe urma asocierii imaginii sale cu cea a clubului englez.

Potrivit comunicatului emis ieri de Chevrolet, subsidiarul GM îşi va aplica logo-ul pe tricourile echipei de fotbal începând cu sezonul 2014-2015. Este un privilegiu pentru constructorul auto, deoarece este al cincilea sponsor din istoria de 134 de ani a echipei din Manchester, care îşi pune numele pe tricoul englezilor.

Deşi Chevrolet nu a vrut să dezvăluie detalii despre înţelegerea financiară cu oficialii clubului britanic, surse neoficiale vehiculează o sumă de 600 de milioane de dolari.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru