Modele noi Chevrolet

Luni, 18 Aprilie 2011 | Modele noi

Chevrolet a înregistrat numele Crossvolt pentru un monovolum bazat pe Volt

General Motors a înregistrat denumirile Crossvolt, Amp şi Strobe. Primul nume ar sugera versiunea de serie a conceptului Volt MPV5 care a debutat anul trecut la Beijing.
Miercuri, 13 Aprilie 2011 | Modele noi

INDIA: Chevrolet a creat cel mai performant motor diesel din clasa sa

Piaţa din India va primi cel mai puternic motor diesel de un litru din lume. Motorul va fi oferit pe Chevrolet Beat (Spark) şi dezvoltă 100 Nm încă de la 1.250 rpm. Deocamdată, doar indienii se vor bucura de el, deoarece respectă doar normele Euro 4.
Vineri, 08 Aprilie 2011 | Modele noi

OFICIAL: Prima imagine a interiorului lui Chevrolet Malibu

Chevrolet a prezentat prima imagine teaser a noului Malibu. Modelul înfăţişat este în nivelul de echipare LTZ (vârful gamei) şi prezintă un afişaj LCD de dimensiuni mari.
Joi, 31 Martie 2011 | Modele noi

Primul teaser al noului Chevrolet Malibu

Chevrolet a prezentat primul teaser oficial al noului Malibu, model de segment mediu care va debuta pe 19 aprilie la Salonul Auto de la Shanghai şi, concomitent, pe pagina de Facebook a mărcii.
Joi, 24 Martie 2011 | Fotospion

FOTO EXCLUSIV* : Imagini noi cu SUV-ul mic bazat pe Chevrolet Aveo

Automarket vă prezintă, în exclusivitate pentru România, o nouă galerie de imagini spion cu SUV-ul bazat pe Chevrolet Aveo. Potrivit unor surse, acesta va fi vândut şi sub sigla Opel.
Luni, 21 Martie 2011 | Intern

Chevrolet Captiva facelift costă 25.400 de euro în România

Chevrolet a anunţat preţurile lui Captiva facelift în România. Cea mai ieftină versiune, cea cu tracţiune faţă, costă 25.400 de euro cu TVA inclus.
Marti, 15 Martie 2011 | Motorsport

Chevrolet Cruze aleargă în WTCC 2011 cu un motor de 1.6 litri şi 310 CP

Chevrolet a prezentat modelul cu care va concura în ediţia 2011 a campionatului WTCC. Cruze-ul în cauză va fi echipat cu un motor turbo de 1.6 litri care va oferi 310 CP şi 335 Nm.
Luni, 14 Martie 2011 | Modele noi

Chevrolet ar putea dezvolta o versiune mai ieftină a lui Volt

O sursă anonimă din cadrul GM a declarat pentru o publicaţie americană că s-ar putea realiza o versiune mai ieftină a lui volt, care ar putea avea o autonomie redusă semnificativ.
Joi, 10 Martie 2011 | General

Chevrolet a "parcat" un Orlando din plastilină în Londra

Opt artizani au realizat o sculptură în plastină la scară a lui Chevrolet Orlando. Aceasta este cea mai mare sculptură din plastilină din lume şi este expusă în Londra.
Miercuri, 02 Martie 2011 | GENEVA 2011

GENEVA LIVE: Standul Chevrolet, pregătit de aniversarea centenarului

Chevrolet a venit la Geneva cu versiunea europeană a lui Camaro, cu noul Cruze hatchback şi cu noua generaţie a lui Aveo în versiunea sedan.
Joi, 24 Februarie 2011 | GENEVA 2011

OFICIAL: Iată noul Chevrolet Cruze hatchback

Chevrolet a prezentat noul Cruze hatchback înainte de debutul public de la Salonul Auto de la Geneva. Aspectul modelului este foarte apropiat de cel al conceptului care l-a prefigurat.
Marti, 08 Februarie 2011 | GENEVA 2011

Noul Chevrolet Aveo Sedan debutează la Geneva

Chevrolet va prezenta la Salonul Auto de la Geneva noul Aveo Sedan. Modelul prezintă o serie de caracteristici interesante care ar trebui să atragă clienţii europeni interesaţi de berline de segment mic.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 12 Ianuarie 2011 | Fotospion

FOTO EXCLUSIV* : Chevrolet testează o versiune SUV a noului Sonic

Automarket vă prezintă, în exclusivitate pentru România, primele imagini spion ale prototipului versiunii SUV a lui Chevrolet Sonic.
Marti, 11 Ianuarie 2011 | Industrie

Rezultate record pentru Chevrolet în Europa în 2010

Anul 2010 reprezintă cel mai înalt nivel în materie de vânzări şi cotă de piaţă realizat de cei de la Chevrolet de la debutul pe piaţa europeană. Cel mai bine vândut model este Spark.
Luni, 10 Ianuarie 2011 | Modele noi

Chevrolet Volt este Maşina Anului în America de Nord

Chevrolet Volt a primit titlul de Maşina Anului 2011 în America de Nord la Salonul Auto de la Detroit. Celălalt model premiat a fost Ford Explorer, la categoria SUV-ul Anului.
Miercuri, 15 Decembrie 2010 | Modele noi

Chevrolet Amp concept vine la Detroit în 2011

Chevrolet va prezenta conceptul unui monovolum cu tren de propulsie electric la Detroit. Acesta s-ar putea numi Amp şi este strâns legat de conceptul MPV5 prezentat la Beijing.
Marti, 30 Noiembrie 2010 | Industrie

Chevrolet a început producţia lui Volt

Fabrica GM din Hamtrack, Detroit, a început producţia lui Chevrolet Volt. Modelul are un consum anunţat de organismul american de protecţie a mediului la 3.92 litri la sută.
Luni, 25 Octombrie 2010 | Autoipoteze

Chevrolet pregăteşte un SUV compact bazat pe Aveo

În timp ce Opel lucrează la o versiune SUV a lui Corsa, cei de la Chevrolet vor crea şi ei o versiune SUV a lui Aveo. Potrivit oficialilor Chevrolet, modelul nu se va lupta cu echivalentul său de la Opel.
Miercuri, 22 Septembrie 2010 | Autoipoteze

Aşa ar putea arăta Chevrolet Cruze în versiunea cu trei uşi

În timp ce versiunea hatchback cu cinci uşi a lui Cruze va debuta la Salonul Auto de la Paris, un designer american a realizat o versiune "Coupe" a acestui model în mediul digital.
Miercuri, 08 Septembrie 2010 | PARIS 2010

OFICIAL: Iată noul Chevrolet Aveo

Cei de la Chevrolet au prezentat primele imagini oficiale ale noului Aveo, model care va debuta la Salonul Auto de la Paris din această toamnă.

Tag-uri similare

Chevrolet, fotospion, modele noi Chevrolet, Chevrolet Aveo, Aveo, Chevrolet Aveo Sedan, Aveo Sedan, fotospion Chevrolet, imagini spion, imagini Chevrolet
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru