Chevrolet a "parcat" un Orlando din plastilină în Londra

De Sebastian Toma
Publicat Joi, 10.03.2011
Opt artizani au realizat o sculptură în plastină la scară a lui Chevrolet Orlando. Aceasta este cea mai mare sculptură din plastilină din lume şi este expusă în Londra.

Chevrolet a iniţiat o campanie interesantă în Marea Britanie, care viza descoperirea jucăriei preferate a englezilor. Aparent, nostalgicii din Regatul Unit, au apreciat plastilina, vândută în ţara lor sub denumirea Play-Doh. Pe locul doi în preferinţele lor erau jucăriile LEGO, iar pe locul trei se aflau surprizele din ouăle Kinder. Peste 1.000 de adulţi au votat pentru a alege jucăria preferată din copilărie, iar Chevrolet le-a făcut o surpriză şi a creat un Orlando din respectiva jucărie.

Mai precis, o echipă de opt artişti a lucrat două săptămâni şi a realizat o copie la scară 1:1 a lui Chevrolet Orlando. Sculptura din plastilină are o masă de 1.5 tone (calculată în baza cantităţii de plastilină folosită) şi a fost parcată pe o stradă din Londra. Respectiva sculptură marchează lansarea lui Orlando în Marea Britanie şi este un exercitiu de marketing extrem de interesant. Spre norocul celor de la Chevrolet, jucăriile Barbie, Cubul lui Rubik şi biluţele din sticlă nu au fost atât de aproape de prima poziţie în clasamentul jucăriilor nostalgicilor.

Potrivit celor de la Chevrolet, sculptura marchează un record în domeniu, fiind cea mai mare creaţie din plastilină înregistrată vreodată. Fiind vorba de un model la scară al lui Orlando, avem un obiect cu o lungime de 4.6 metri şi o lăţime de 1.8 metri.

Via | Autoblog

Comentarii (2)

  • ?
    in romania daca era .era dejja furata ;lolllllllllllllllllllllllllllll
    3 0
  • chevy never
    bravo chevrolet
    mare branza ati facut .... de ce nu ati facut-o din c....
    0 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru