Chevrolet Captiva facelift costă 25.400 de euro în România

De Sebastian Toma
Publicat Luni, 21.03.2011
Chevrolet a anunţat preţurile lui Captiva facelift în România. Cea mai ieftină versiune, cea cu tracţiune faţă, costă 25.400 de euro cu TVA inclus.

Oficialii Chevrolet au anunţat preţurile pentru România ale lui Captiva facelift. Modelul porneşte de la 25.400 de euro cu TVA inclus. Până la sfârşitul lunii martie, Chevrolet Captiva vine cu reducere de 12%, ceea ce înseamnă un preţ de pornire de 22.350 de euro cu TVA inclus. Preţurile de mai sus sunt valabile pentru versiunea 2.2 Diesel a lui Captiva cu tracţiune faţă, cinci locuri şi nivelul de echipare LS. În cazul nivelul de echipare LT, preţul modelului urcă la 26.900 de euro cu TVA inclus. Versiunea LT cu tracţiune faţă oferă şapte locuri în standard.

Pentru o versiune cu tracţiune integrală a lui Captiva, preţul de intrare în gamă este de 27.650 de euro cu TVA inclus. Modelul este oferit în nivelurile de echipare LT, LT Plus şi LTZ. Versiunea LT "entry-level" oferă cinci locuri şi vine în compania aceluiaşi motor diesel de 2.2 litri şi 163 CP. Versiunea cu şapte locuri a acestui model costă 29.520 de euro cu TVA inclus. În cazul în care doriţi o transmisie automată cu şase trepte, preţul lui Captiva 2.2 D este de 30.820 de euro cu TVA inclus.

În cazul nivelului de echipare LTZ, Captiva porneşte de la 31.000 de euro cu TVA inclus şi este disponibil doar cu motorizarea diesel de 2.2 litri de 163 CP şi cu un sistem de tracţiune integrală permanentă. Versiunea cu transmisie automată are un preţ de 32.300 de euro.

Cel mai scump Captiva poate fi cumpărat cu 28.420 de euro cu TVA inclus până la finele acestei luni în baza ofertei lansată de unul dintre dealerii mărcii Chevrolet în ţara noastră(GTT).

CLICK AICI pentru a vedea fişa tehnică şi lista de preţuri a lui Chevrolet Captiva facelift.

Pentru a citi testul Automarket cu Chevrolet Captiva facelift, CLICK AICI.

Via Chevrolet

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru